PSV-reserve richt zich tot Bosz: ‘Niet tevreden met mijn speeltijd’

Foto: PSV-reserve richt zich tot Bosz: ‘Niet tevreden met mijn speeltijd’

Ondanks de eerste nederlaag in 42 competitiewedstrijden is het nog altijd een formidabel seizoen van PSV. Dat het zo goed draait, betekent (in)direct ook dat de wisselspelers niet heel veel kansen krijgen. Zo heeft trainer Peter Bosz weinig reden om spits, aanvoerder en topscorer Luuk de Jong te passeren.

Ricardo Pepi hoopt op meer speelminuten bij PSV

En daar is Ricardo Pepi dan weer slachtoffer van. De Amerikaan is eens per 55 speelminuten betrokken bij een doelpunt (9 goals en 2 assists in zo’n 600 speelminuten), maar een basisplaats is nog altijd ver weg. “Natuurlijk is het moeilijk om zo lang geduldig te zijn. Op trainingen voel ik me goed en als ik in het veld kom, scoor ik geregeld”, vertelt Pepi, die afgelopen zomer overkwam van FC Augsburg, aan Voetbal International.

“Dan wil je als spits exploderen. Het is dus lastig. Maar tegelijkertijd wist ik dat ik naar PSV zou gaan en dat er meerdere goede aanvallers zouden zijn. Ik wil me dus iedere keer laten zien, maar ook geduldig blijven.”

Leren van Luuk de Jong

Concurrent De Jong was dit seizoen al betrokken bij 45 goals. “Luuk is een ander type spits dan ik ben. Maar hij is een geweldige aanvaller, een clublegende en het is altijd goed een ploeggenoot succesvol te zien. Daar geniet ik van en ik voel dat ik nog veel van hem kan leren. Geen enkele teamgenoot wens ik iets slechts toe en ik hoop dat Luuk zo door kan gaan. Ik zal me gewoon moeten focussen op mijn eigen spel en statements moeten maken iedere keer dat ik speel. Met mijn speeltijd ben ik niet tevreden, wél met de doelpunten die ik heb gemaakt”, aldus Pepi tot slot.

Pepi moet meer minuten krijgen

  • Eens
  • Oneens
467+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie