Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

PSV heeft streepje voor tijdens hevige transferstrijd

Foto: PSV heeft streepje voor tijdens hevige transferstrijd

PSV wil doorzetten in de strijd om Couhaib Driouech. De Eindhovenaren zullen wel moeten, er zijn immers genoeg andere clubs in de race om de linksbuiten bij Excelsior op te halen. Zo ondernam Antwerp FC ook al een poging om de 22-jarige aanvaller binnen te hengelen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

PSV zet door in de strijd om Excelsior-revelatie Couhaib Driouech

De Telegraaf meldt dat PSV een streepje voor heeft in de strijd met Antwerp. Dat melden bronnen in België aan het dagblad. In de voorbije weken hoopte The Great Old zich van de diensten van Driouech te verzekeren, maar slaagde niet in de opzet. Deze week werd duidelijk dat met FC Twente een derde club op het vinkentouw zat, al zal het voor de Tukkers erg lastig worden om als winnaar uit de bus te komen. Feyenoord toonde afgelopen winter nog interesse in de Marokkaan, maar wordt nu weinig meer genoemd.

Lagere transfersom

De verwachting is dat Excelsior uiteindelijk een minder hoge transfersom zal opstrijken dan in januari, toen PSV na het vertrek van Yorbe Vertessen bereid was om een bedrag rond de4 miljoen euro te betalen. Driouech zag een move zeker zitten, maar Excelsior trok de stekker uit de onderhandelingen. Dat had te maken met dat de beoogde vervanger (Feyenoorder Leo Sauer) niet naar Kralingen zou komen. Het sportieve belang van Eredivisie lijfsbehoud woog voor Excelsior zwaarder dan halverwege het seizoen een financiële klapper te maken.

Antwerp, dat financieel een stap terug moet doen na ongekende tekorten in de afgelopen seizoenen, oriënteert zich nadrukkelijk op de Nederlandse markt. Zo staat Tjaronn Chery hoog op het lijstje. De smaakmaker van NEC is na dit seizoen transfervrij en onderging al een medische keuring in Antwerpen. De Oranje-enclave op De Bosuil zal na dit seizoen uitdunnen. Zo vertrekt trainer Mark van Bommel na twee seizoenen en keert huurling Owen Wijndal terug naar Ajax. Jurgen Ekkelenkamp, Gyrano Kerk en Vincent Janssen staan ook komend seizoen onder contract bij Antwerp, al zoekt Janssen naar een nieuwe club.

Wat moet Driouech doen?

  • Naar PSV
  • Naar Twente
  • Naar Antwerp
  • Een andere club kiezen
282+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie