Opstellingen: Argentinië kijkt alwéér naar ‘Messi de Verlosser’

Foto: Opstellingen: Argentinië kijkt alwéér naar ‘Messi de Verlosser’

Het is tijd voor de climax in Groep C van het wereldkampioenschap in Qatar, en dat wordt er vermoedelijk wel eentje. Argentinië neemt het op tegen Polen en Mexico speelt tegen Saudi-Arabië. Al deze landen kunnen de knock-outfase van het toernooi nog bereiken, dus het wordt hoogstwaarschijnlijk een pittig avondje. De opstellingen van de bovengenoemde landen zijn inmiddels bekend.

Na de sof tegen de Saudi’s speelde Argentinië tegen Mexico écht om de knikkers. Het was een verhit potje en de verlosser himself (Lionel Messi) stond in de tweede helft op en hielp zijn land uit de brand door uit het niets de 1-0 binnen te knallen.

Van de hel naar de hemel

Na afloop van de partij zei Marco van Basten op de tv: “Die vrije bal was zo slecht, dat wij hier dachten dat het over was. Hij heeft de duisternis gezien. Vijf minuten later komt dat andere moment. Dan ziet de wereld er heel anders uit. Hij is de verlosser voor Argentinië nu. Dat proef je, dat geeft hem vleugels.”

San Marco vervolgde over Messi: “Hij maakt het toch weer waar op het moment dat het verschil kan worden gemaakt. Daar gaat het om in het voetbal, dat is wat hem bijzonder maakt. Hij maakt heel Argentinië blij.”

Maar… zijn de Argentijnen nog wel een van de WK-favorieten? “Je ziet dat Messi met één actie het verschil maakt. Maar als je als team daar op moet wachten, is het best riskant. Het kan natuurlijk wel, maar het is een groot risico. Verder bestaat het team uit bijna allemaal vechtersbazen. Een hoop fysiek, maar weinig vernuft.” Vandaag is het alwéér D-Day voor La Albiceleste, dat ook van Polen moet winnen.

Opstellingen Polen-Argentinië

Opstellingen Saudi-Arabië-Mexico

Gaat Argentinië door?

  • Ja, sowieso
  • Nou…
20+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie