Kroos reageert op Duitse ruzie tijdens training

Foto: Kroos reageert op Duitse ruzie tijdens training

Toni Kroos tilt niet al te zwaar aan de ruzie tussen Antonio Rüdiger en Niclas Füllkrug. De Duitse internationals vlogen elkaar dinsdag in de haren op de training.

Toni Kroos tilt niet zwaar aan akkefietje tussen Antonio Rüdiger en Niclas Füllkrug tijdens training

“Eerst moet ik de wind uit de zeilen halen: het was allemaal niet zo ernstig”, stak Kroos van wal op een persconferentie. “De enige op wie Niclas echt boos was, was degene die floot. Niclas weet dat het zijn eigen schuld is als hij in duel gaat met Antonio.”

The Last Dance

Voor de 34-jarige Kroos is het EK in eigen land zijn laatste kunstje als profvoetballer. De middenvelder kondigde onlangs aan zijn succesvolle carrière te beëindigen. Zijn laatste duel voor Real Madrid heeft hij achter de rug. “Natuurlijk heb ik honger en wil ik nog steeds succes. Als ik niet het idee en de fantasie had gehad om de Europese titel te winnen, had ik deze beslissing niet genomen. Als ik na de Champions League ook nog het EK zou winnen, zou het bijna te cheesy worden. Maar ik zou het accepteren.”

Duitsland kent de laatste eindtoernooien telkens een teleurstellende start, weet ook Kroos. “De laatste openingswedstrijd die we wonnen was in 2016. Daarom weten we hoe belangrijk het is om het EK goed te beginnen, ook voor de sfeer in het land. Schotland is erg onaangenaam om tegen te spelen. Ik sprak ook met een paar teamgenoten in Madrid erover. Het is een ploeg die fysiek heel sterk is, compact verdedigt en ook goede counters uitvoert.” Vrijdagavond 21.00 uur begint het EK met Duitsland-Schotland.

Hommeles in de Duitse ploeg?

  • Ja, dat lijkt niet goed te zitten
  • Laat gaan, hoort erbij
662+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie