‘Italiaanse grootmacht geïnteresseerd in Maatsen’

Foto: ‘Italiaanse grootmacht geïnteresseerd in Maatsen’

In de afgelopen transferperiode leek het er even op dat Ian Maatsen zou vertrekken naar Burnley. De Nederlandse linksback bleef echter trouw aan Chelsea en hoopte op kansen bij The Blues. Voor Maatsen is de harde realiteit dat hij dit seizoen pas 130 minuten uit kwam in de Premier League. In de winter mag de linkspoot dan ook vertrekken bij Chelsea. Onder andere Italiaans kampioen Napoli is geïnteresseerd in de jonge Nederlander.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Napoli wil Maatsen kopen

Afgelopen seizoen werd Maatsen verhuurd aan Burnley en wist hij te promoveren met de club van Vincent Kompany. De Belgische oefenmeester had de 21-jarige Nederlander er graag definitief bij gehaald, maar Maatsen koos voor zijn kans bij Chelsea. Tot nu toe is dit niet de beste optie geweest, maar in de winterstop kan dit gaan veranderen.

Journalist Rudy Galetti geeft nu aan dat Chelsea de selectie wat wil verkleinen en dat Maatsen daardoor zou mogen vertrekken uit Londen. De linkspoot moet tussen de 15 en 20 miljoen euro gaan kosten en er zijn vooral Engelse ploegen geïnteresseerd in Maatsen. Galetti geeft aan dat West Ham bij de clubs hoort die de vleugelverdediger wel over zou willen nemen. Waarschijnlijk is Burnley ook nog altijd geïnteresseerd in de Chelsea-speler, maar daar doet de journalist geen uitspraken over.

De grootste club die interesse heeft in Maatsen komt daarentegen niet uit Engeland. Italiaans kampioen Napoli zou de Nederlander willen overtuigen om naar Italië te vertrekken. Afgelopen seizoen was schitterend voor de ploeg uit Napels, maar nu heeft het team het lastig. De club staat zesde en heeft al een achterstand van veertien punten op koploper Internazionale.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie