‘Haller wijst overstap op deadlineday af’

Foto: ‘Haller wijst overstap op deadlineday af’

Sébastien Haller had in de winterse transferperiode nog kunnen vertrekken bij Borussia Dortmund. De spits kon namelijk naar Fulham. De Engelse club had hem graag willen huren, maar Haller zag een tijdelijke overstap niet zitten en verkoos Duitsland boven Engeland.

‘Haller verkiest Duitsland boven Engeland’

Borussia Dortmund was akkoord gegaan met de verhuurperiode van Sébastien Haller. De oud-speler van Ajax staat nog altijd onder contract bij BVB. Hij komt alleen niet meer veel aan spelen toe. In de Bundesliga scoorde hij dit seizoen nog niet. Volgens The Athletic had Fulham hem er graag bijgehad, maar Haller koos er zelf dus voor om in Duitsland te blijven en om daar voor zijn plek te blijven vechten. In de Bundesliga scoorde hij dus nog niet, maar in de DFB-Pokal was het al wel twee keer raak voor de spits.

Op het moment is Haller nog in Ivoorkust voor de Afrika Cup. Hij komt uit voor Ivoorkust en speelde in de achtste finale tegen Senegal. Beide landen behoren tot de favorieten, waardoor er zeker één favoriet uit zou worden geschakeld na deze wedstrijd. Het duel eindigde in een gelijkspel (1-1), daarna namen de spelers uit Ivoorkust tijdens de strafschoppenserie beter. Senegal werd dus uitgeschakeld en Ivoorkust staat nu mét Haller in de kwartfinale. Tijdens dit toernooi heeft hij een beslissing moeten maken over zijn toekomst bij de clubs.

Wat had Haller moeten doen?

  • Vertrekken naar Fulham
  • Bij Dortmund blijven vechten voor zijn plek
214+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie