‘Feyenoorder bewijst transferblunder PSV’

Foto: ‘Feyenoorder bewijst transferblunder PSV’

Dat hij nu zo uitblinkt bij Feyenoord, zal ongetwijfeld steken bij PSV: afgelopen zomer verkoos Thomas Beelen nog Rotterdam boven Eindhoven. Nu Gernot Trauner geblesseerd is pakte hij ook uit bij AS Roma weer zijn kans.

‘Thomas Beelen (Feyenoord) had bij PSV absoluut niet misstaan’

“Thomas Beelen is wel de grote revelatie van dit tweeluik met AS Roma”, schrijft journalist Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. “Rustig aan de bal, goed anticiperend en sterk in de duels. Had bij PSV absoluut niet misstaan, maar zijn keuze viel op Feyenoord, omdat PSV per se nog een gerenommeerde verdediger wilde halen.”

“Omdat Zeno Debast en Davinson Sanchez niet haalbaar bleken, is dat uiteindelijk Armel Bella-Kotchap geworden. Die is door blessureleed tot nu toe tot slechts 246 speelminuten gekomen, waardoor er voor Beelen aardig wat speeltijd had gelonkt gezien de kwetsbaarheden van Andre Ramalho”, aldus Kapteijns tot slot.

Thomas Beelen oogst lof Karim El Ahmadi en Kenneth Perez

“Het is echt heel knap. Hoe hij speelde, dat was echt geweldig”, zei analist Karim El Ahmadi al over Beelen bij ESPN. En Kenneth Perez: “Een hele knappe ontwikkeling. Je kunt met een gerust hart Trauner vervangen. Die is fysiek kwetsbaar gebleken, dus nu heb je een hele goede vervanger. Ik denk zelfs dat Beelen blijft staan. Hoe je het ook wendt of keert, met Beelen heb je naar voren meer mogelijkheden met zijn snelheid.”

El Ahmadi tot slot: “Trauner heeft best wel veel moeite met ruimte in zijn rug. Het lijkt erop dat hij iets langzamer is geworden na al die blessures. Toen die net bij Feyenoord kwam, was die daar heel sterk in. Nu heb je een probleem met ruimte in de rug van Trauner.”

Beelen zou bij PSV onbetwist basisspeler zijn geweest

  • Eens
  • Oneens
612+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie