‘Feyenoord-leegloop in de maak’

Foto: ‘Feyenoord-leegloop in de maak’

Er dreigt komende zomer een flinke leegloop bij Feyenoord. Volgens Martijn Krabbendam is de kans levensgroot dat verschillende selectiespelers na dit seizoen een volgende stap maken.

Geertruida lijkt sowieso vertrokken

Lutsharel Geertruida lijkt één van de vertrekkende spelers. “Hij scoort veel, maar is ook verdedigend sterk”, stelt de VI-journalist in FC Rijnmond. “Maar zeven of acht overtredingen dit seizoen, waarvan maar één in De Kuip. Dat zijn wel indicaties dat hij klaar is om een volgende stap te maken. Hij heeft nog een contract tot 2025, dus de club moet hem ook wel verkopen.”

Geertruida lijkt dus bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord, maar daar blijft het niet bij. Krabbendam: “Er gaan wel meer spelers de stap maken. In Hartman is veel interesse. Hancko hetzelfde verhaal. En Giménez moeten ze ook verkopen, omdat Ueda al is voorgefinancierd met oog op volgend seizoen.” Daarnaast zijn er ook al maanden geruchten rond Mats Wieffer.

Vertrekt Slot ook?

Dennis Kranenburg vraagt zich af of Arne Slot ‘weer vanaf nul’ wil beginnen. Krabbendam: “Je moet hem wel laten zien wat de bedoeling is. Je kunt nu al een plan maken wat je gaat doen als bijvoorbeeld Hancko weggaat. Er gaan ook spelers blijven van het geraamte van zijn manier van werken. Maar het gaat om de kwaliteit die je terug haalt. Kijk, als clubs als Bayern München echt komen, dan is hij gevlogen. Maar anders zie ik hem wel nog een jaar blijven.”

Vrees je voor de zomer van Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
1380+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie