Driessen sabelt Kroes neer: “Niet slim, moet je niet doen”

Foto: Driessen sabelt Kroes neer: “Niet slim, moet je niet doen”

Valentijn Driessen heeft zijn verbazing uitgesproken op de manier waarop Alex Kroes zich zondag liet zien in de Johan Cruijff ArenA. Volgens de voetbaljournalist profileerde Kroes zich niet handig. Daarnaast breekt de Ajax-watcher een lans voor Michael van Praag en krijgt daarin bijval van Johan Derksen.

Driessen kraakt Kroes en breekt lans voor Van Praag

“Hij moet in ieder geval niet in de box gaan zitten bij al die zaakwaarnemers. Dat is niet slim, dat moet je niet doen”, begint Driessen aan tafel bij Vandaag Inside over de aanwezigheid van Kroes in de ArenA. De voetbaljournalist had het logischer gevonden als Kroes ergens anders was gaan zitten. “Met zijn zoon, op de normale tribune, zoals bij Ajax-Go Ahead.”

Driessen neemt het vervolgens op voor Van Praag. “Die Van Praag, die was zes maanden geleden de held, de grote verlosser voor al die supporters. En gisteren… Van Praag out, en dit en dat. Maar Van Praag heeft natuurlijk wel goed gehandeld door hem (Kroes, red.) te schorsen. Hij had alleen wel mee moeten gaan in het idee van Kroes om het voor te leggen of het nou wel of niet terecht is dat hij die 17.500 aandelen koopt. Dat heeft hij niet gedaan en daar krijgt hij nu de rekening voor gepresenteerd, dat is niet helemaal fair natuurlijk.”

Driessen zet vraagtekens bij capaciteiten Kroes

Ook Derksen sluit zich aan bij de woorden van Driessen. “Taylor, die is beledigd en uitgefloten, die was gisteren de beste. Van Praag, wat je ook van hem vindt, die heeft wel zijn verdienste voor Ajax gehad, die heeft die spandoeken niet verdiend. Maar ik vind wel dat als die mensen die verstand hebben van die aandelen zeggen dat het alleen een berisping op moet leveren, dan is een berisping geen reden om Kroes eruit te gooien. Én… Ajax heeft hem nodig, én de Ajacieden willen hem graag.”

Driessen moet nog maar zien of Kroes daadwerkelijk de verlosser is. “Of hij zo goed is moeten we maar afwachten. Hij heeft geen enkel trackrecord. We weten toch wel dat deze man ook achter die toestand met Stefan de Vrij zat? Dat bedrijf heeft De Vrij opgelicht voor negen miljoen.”

Eens met Driessen?

  • Ja, Kroes had daar niet moeten gaan zitten
  • Nee, Kroes moet zelf weten waar hij gaat zitten
108+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie