Derksen spuwt gal over Volendam-soap

Foto: Derksen spuwt gal over Volendam-soap

Johan Derksen breekt een lans voor Jan Smit, die zijn biezen moet pakken bij FC Volendam. Dat onthulde de volkszanger maandag op zijn eigen social media-accounts X en Instagram. Derksen noemt het besluit van de raad van commissarissen van Volendam om het complete bestuur te ontslaan onrechtvaardig.

Derksen breekt lans voor Jan Smit

Maandag bracht Smit de boodschap dat hijzelf en het voltallige bestuur de wacht zijn aangezet door de rvc van Volendam. Derksen is bij Vandaag Inside absoluut niet te spreken over dat besluit. “Volendam… Dat is erger dan Peyton Place. Die Jan Smit heeft zijn hele hebben en houden erin gestoken. Hij heeft er zelfs privégeld ingestoken. Dat geldt voor meer mensen daar.”

Smit wilde niet technisch manager Wim Jonk, technisch directeur Jasper van Leeuwen en directeur hoofd opleidingen Ruben Jongkind wegsturen en krijgt daarvoor nu zelf de rekening gepresenteerd. “Die raad van commissarissen, door visverkoop rijk geworden patsertjes, die laten zich niet terechtwijzen door zo’n zanger. Opsodemieteren, zeggen die”, vervolgt Derksen.

Slechteriken van Volendam

Een volkomen belachelijke beslissing volgens Derksen. “Hij is de beste PR-man die je kunt wensen. En bijkomend voordeel is dat hij al zijn tijd in Volendam steekt, waardoor hij niet zoveel meer zingt. Weet je wat ook zo smerig is… Die commissarissen zeggen dan: Als wij de waarheid over Keje Molenaar naar buiten brengen, dan gooien we hem voor de bus. Dat doen we niet. Door dát te zeggen, ben je al een slechterik.” Molenaar was betrokken bij Volendam als adviseur, maar trok zich terug na een interne oorlog met de rvc. Molenaar deed vervolgens zelfs aangifte tegen rvc-lid Elma de Koekkoek vanwege smaad en laster.

Heeft Derksen gelijk?

  • Ja, slaat nergens op om Jan Smit te ontslaan
  • Nee, begrijpelijk besluit van Volendam
655+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie