Derksen fileert ‘rijke, rancuneuze patser die geweldig op zijn pik getrapt is’

Foto: Derksen fileert ‘rijke, rancuneuze patser die geweldig op zijn pik getrapt is’

Het is momenteel hommeles in Volendam. Bij de plaatselijke FC is het bestuur keihard gebotst, resulterend in het ontslag van onder meer boegbeeld Jan Smit. En dat is niet gunstig voor de Eredivisionist, zo denkt Johan Derksen.

Analist Vandaag Inside over de rel in Volendam

“Ik vind dat Jan Smit het hartstikke goed gedaan heeft. Ze zijn gepromoveerd, de club leeft weer en er zit voor het eerst in jaren weer publiek”, opent Derksen in Vandaag Inside over de rel in het vissersdorp. “Maar toen Jan Smit de voorzitter van de Raad van Commissarissen (Jaap Veerman, red.) op een persconferentie, met tv-camera’s, echt achter het behang plakte, dan weet je dat een rijke en zeer geslaagde zakenman geweldig op zijn pik getrapt is. Zeker in zo’n kleine, hechte gemeenschap. En die vermorzelt je, die is rancuneus.”

“En als hij met cijfers naar buiten komt dat ze zoveel in het rood staan, dan heeft hij een reden. En als er nuances bij moeten komen, dan moeten Jan Smit en het huidige bestuur daarvoor zorgen. Want dit is natuurlijk gewoon een rijke, rancuneuze patser die niet pikt dat hij tegen het behang geplakt is.”

‘Smit ging wel héél ver’

Al plaatst Derksen ook een kanttekening bij de zanger: “Ik vond dat Jan toen op die soap op tv (Volendam, een dorp in de Eredivisie, red.) ook wel héél ver ging, hoor. Want hij vermorzelde die man (Jaap Veerman, red.) gewoon. Die kon gewoon niet meer naar de Albert Heijn.”

Jan Smit is schandalig behandeld

  • Eens
  • Oneens
855+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie