Derksen doet Hélène Hendriks-onthulling: “Heel raar”

Foto: Derksen doet Hélène Hendriks-onthulling: “Heel raar”

Hélène Hendriks ligt flink onder vuur met haar programma De Oranjezondag. De uitzendingen zouden rommelig zijn, de presentatrice heeft moeite om de gasten in toom te houden en ook op het decor is er het nodige kritiek. Toch viel Johan Derksen maandagavond in de uitzending van Vandaag Inside iets totaal anders op aan Hendriks.

Derksen doet onthulling over Hélène Hendriks

Derksen onthulde aan tafel bij Vandaag Inside een opvallen detail gezien te hebben aan Hendriks. De Snor vond de presentatrice een ‘raar mondje’ hebben. “Ik zag Hélène in beeld verschijnen en ik denk: wat is er met haar aan de hand? Ik dacht: die heeft fillers, van die injecties in haar lippen gehad. Een heel ander hoofd had ze. Die mond zat heel anders. Een heel raar mondje. Leer mij het mondje van Hélène kennen.”

De Vandaag Inside-coryfee verklapte Hendriks er per e-mail op geattendeerd te hebben. “Ik heb haar dus een mailtje gestuurd van: ‘Wat heb je met je lippen gedaan?’ En toen stuurde ze een mailtje terug: ‘Ja, Wieke heeft met een lipliner eromheen zitten tekenen enzo.’Maar ik vond het geen succes. Ik dacht echt dat ze fillers genomen had.”

Het zorgde voor verbijstering bij tafelgast Valentijn Driessen. “Dan stuur jij ook echt gewoon mailtjes? Van: ‘Heb jij fillers gebruikt?” Daar haakte Derksen vervolgens direct weer op in. “Ja, nee, maar goed. Ik kan nu bekendmaken: ze heeft geen fillers gebruikt.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is Hendriks een goede presentratrice?

  • Ja, mag ik graag naar kijken
  • Nee, vind ik echt niets
186+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie