De Rossi waakzaam voor ‘versterkt’ Feyenoord

Foto: De Rossi waakzaam voor ‘versterkt’ Feyenoord

AS Roma leek met het 1-1 gelijke spel in De Kuip de morele winnaar, maar trainer Daniele de Rossi weet dat de buit nog niet binnen is. De Italiaan is beducht voor Feyenoord, dat donderdag met een sterker elftal voor de dag kan komen dan in Rotterdam. Tijdens dat duel ontbraken onder meer Quinten Timber en Lutsharel Geertruida.

De Rossi verwacht sterker Feyenoord en rekent op vol Olimpico

“Als ze weer een beroep doen op de twee spelers die er niet bij waren in de heenwedstrijd, dan worden ze er alleen maar sterker op”, waarschuwde De Rossi woensdag op het persmoment voorafgaand aan het Europa League-duel. Daarmee doelde de oefenmeester waarschijnlijk op Timber en Geertruida.

De Rossi verwacht dat beide teams opnieuw aan elkaar gewaagd zij en hoopt dat topspelers als Romelu Lukaku, die scoorde in de heenwedstrijd, en Paulo Dybala Roma bij de hand kunnen nemen. “Van zulke topspelers verwacht je altijd iets bijzonders, maar wat voorop staat is dat we door willen gaan naar de volgende ronde. Wie er gaat scoren, maakt mij niet uit, al weet ik dat dat voor aanvallers wel heel belangrijk is. Ik kijk vooral naar het functioneren van het team.”

Feyenoord kan rekenen op heksenketel in Rome

Feyenoord kan in ieder geval op een heksenketel rekenen, want Stadio Olimpico is volledig uitverkocht. Dat is volgens De Rossi een goede zaak voor zijn ploeg. “Ik heb op mijn eerste dag voor de groep al gezegd dat ik de band tussen het team en onze fans weer wilde versterken. Ik merkte dat er ontevredenheid heerste bij de aanhang. Ik heb als speler veel topduels meegemaakt en dit wordt een heel belangrijke wedstrijd voor Roma en voor mij als trainer. Ik ga me daar zo goed mogelijk op voorbereiden.”

Wie gaat er door?

  • Feyenoord
  • AS Roma
143+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie