De Mos verrast vriend en vijand met statement over Feyenoord- en PSV-duo

Foto: De Mos verrast vriend en vijand met statement over Feyenoord- en PSV-duo

Aad de Mos is erg positief over het centrale verdedigingsduo van PSV, bestaande uit André Ramalho en Olivier Boscagli. De oud-trainer plaatst ze zelfs boven de vaak geroemde stoppers van Feyenoord.

Analist vindt PSV’ers beter dan Rotterdams duo

De Mos stelt in Goedemorgen Eredivisie van ESPN dat Trauner en Hancko overschat worden. “Het is een beetje een hype geweest. Feyenoord draaide goed en zij liepen een beetje mee in de polonaise. Niemand durfde wat te zeggen over die twee. Bij Boscagli en Ramalho is het vertrekpunt één keer raken. Bij Feyenoord is dat anders. PSV is veruit de betere ploeg. Het is een machine, waar alles op elkaar is afgestemd. Dat heeft ook te maken met goed aankoopbeleid.”

Fouten Trauner benoemd

“Hancko en Trauner, de apotheker, hebben een slechte periode, maar ze hebben niet de intrinsieke kwaliteiten”, vervolgde De Mos. Tafelgenoot Hans Kraay junior trapt op de rem en vindt Trauner wel beter dan Ramalho. De Mos kwam met een weerwoord: “Trauner tegen PSV: schuld aan een goal. Trauner in finale Conference League: schuld aan een goal. Trauner tegen Volendam: schuld aan een goal.”

Dat Ramalho en Boscagli het onder meer tegen Sevilla lastig hadden, is volgens de analist niet hun schuld. “Dat komt door die buikvaller, die er twee keer naast zat”, doelt hij op Walter Benítez, waarvan De Mos niet gecharmeerd is. “Joël Drommel is twee klassen beter. Als je dat niet wil zien, dan houdt het op.”

PSV-duo beter dan dat van Feyenoord?

  • Vind ik ook
  • Nee, onzin!
351+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie