Bizar slot in Kralingen: “Hij zou mijn moeder neuken”

Foto: Bizar slot in Kralingen: “Hij zou mijn moeder neuken”

De Eredivisie-wedstrijd tussen Excelsior en FC Volendam heeft vrijdagavond een bizar staartje gekregen. Na afloop deelde scheidsrechter Danny Makkelie nog twee rode kaarten uit op basis van de VAR-beelden.

Goudmijn haalt uit naar ‘rode’ Safouane

Excelsior won met 4-0 van concurrent FC Volendam, dat daardoor afkoerst op de Keuken Kampioen Divisie. Na het laatste fluitsignaal kregen meerdere spelers van de thuisploeg het aan de stok met Volendam-invaller Karim Safouane. Laatstgenoemde kreeg na het bestuderen van de beelden zijn tweede gele kaart, waar ook topscorer Troy Parrott van de tegenstander de rode kaart incasseerde.

Excelsior-middenvelder Kenzo Goudmijn verklaarde na afloop tegenover ESPN: “Ik wil het hier liever niet over hebben, want het is na zo mooie wedstrijd een beetje een smet op de avond. Hij (Safouane, red.) werd boos op mij omdat ik te veel aan het dribbelen was, dus ik lachte hem uit. Na de wedstrijd stond ik nog op het veld met El Yaakoubi en kwam hij vanuit de catacombe teruglopen om te vertellen dat ik hem binnen maar moest opzoeken en dat hij mijn moeder zou neuken.”

Goudmijn spreekt schande van het gedrag van Safouane. “Dat soort dingen horen niet thuis op het veld, vandaar dat ik ook boos werd. Ik snap dat je in je frustaties zit, maar dit soort dingen moet je niet troepen. Dan ben ik ook niet de jongen om daar voor weg te stappen. Het is slecht voor mij dat ik erop in ga, maar dit is gewoon vervelend.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie