‘Álvarez-transfer op komst: ‘Met dat bedrag mag Ajax zeer blij zijn”

Foto: ‘Álvarez-transfer op komst: ‘Met dat bedrag mag Ajax zeer blij zijn”

West Ham United ziet in Edson Álvarez een mogelijke opvolger van de naar Arsenal vertrokken Declan Rice. Ajax-watcher Mike Verweij verwacht dat de transfer van de Mexicaan naar The Hammers ook daadwerkelijk gestalte gaat krijgen.

West Ham gaat wel betalen voor Álvarez

“Hij gaat”, zegt Verweij stellig in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Volgens de Ajax-watcher heeft dat te maken met de handelswijze van de Engelsen, die anders is dan van Borussia Dortmund dat een transfer van de Mexicaan liet afketsen. “Dortmund had een akkoord op hoofdlijnen met Álvarez over vijf seizoenen, maar trok zelf de stekker eruit omdat er toch onenigheid was binnen de club.”

West Ham wil eerst een akkoord met Ajax en gaat daarna met Álvarez om tafel. Daarbij moet wel aangetekend worden dat Álvarez een indicatie heeft gekregen met wat hij kan verdienen in Londen en dat moet geen probleem opleveren”, vervolgt Verweij.

De Ajax-watcher denkt dat de Amsterdammers een bedrag van veertig miljoen kunnen incasseren, maar dat er meer ook niet in zit. Mislintat hoopt nog steeds op vijftig miljoen of de zestig miljoen die ze wellicht van Chelsea konden krijgen (vorige zomer, red.), maar dat gaan ze natuurlijk niet krijgen. Ik denk dat ze uiteindelijk zeer blij moeten zijn met veertig miljoen en ik denk dat West Ham United dat wel gaat betalen.”

Zie jij Álvarez vertrekken naar West Ham?

  • Ja, dat gaat wel door
  • Nee, dat gaat niet door
5903+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie