Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

ADO haalt keihard uit naar eigen fans: “Schaam me kapot”

Foto: ADO haalt keihard uit naar eigen fans: “Schaam me kapot”

ADO Den Haag zag het voetbaljaar zaterdag pijnlijk ten einde komen. In de play-offs verloor het in Rotterdam tegen Excelsior met maar liefst 7-1. Na afloop ging het echter vooral over de eigen supporters.

Slechte eerste helft tegen Excelsior

Het ging in de eerste helft al hard met de score. Troy Parrott maakte in het eerste half uur een hattrick, waarna Couhaib Driouech ook nog eens de 4-0 maakte. De fans van ADO Den Haag reageerde daarop door vuurwerk op het veld te gooien. De arbitrage besloot daardoor vervroegd de rust in te gaan.

Supporters ADO Den Haag gooien vuurwerk

Ondertussen kregen de uitfans te horen dat ze naar huis mochten gaan, waarna de tweede helft met een leeg uitvak van start ging. Het was een pijnlijke constatering voor Natascha van Grinsven-Admiraal, algemeen directeur van ADO Den Haag. Zij stond na afloop voor de camera van ESPN.

“Wat kan ik zeggen? Ik schaam me kapot voor onze supporters. Iedereen schaamt zich kapot”, zo was haar keiharde conclusie. “Dit was het moment om achter de club te gaan staan en ze hebben de club te schande gemaakt. Verschrikkelijk, ongelofelijk. Ik begrijp er helemaal niks van.”

“We zijn het hele jaar heel hard aan het werk om een heel ander ADO neer te zetten. Dit is niet wie wij willen zijn. We gaan dit keihard aanpakken. We feliciteren Excelsior. Onze excuses naar de club en alle mensen in het stadion.” Excelsior speelt in de finale van de play-offs tegen NAC Breda.

Is de reactie terecht?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
278+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie