Elia was woedend op Perez na heftig voorval: “Maar excuses aanbieden…”

Foto: Elia was woedend op Perez na heftig voorval: “Maar excuses aanbieden…”

Eljero Elia heeft flink uitgehaald naar analist Kenneth Perez. Bij de Youtube-show Bij Andy Thuis vertelde de oud-vleugelspeler dat de Deen onterecht over hem oordeelde zonder te weten van een heftige situatie.

Kenneth Perez oordeelde over Eljero Elia zonder op de hoogte te zijn van zieke dochter

Elia werkt momenteel mee aan een documentaire over zijn leven. Daarin vertelt de oud-international over een zware periode in zijn leven: de ziekte van zijn dochter. “Voor de documentaire hebben ze ook minder leuke stukken gefilmd. Mijn dochter lag in het ziekenhuis, op de intensive care. Zij had het Kawasaki virus”, aldus Elia. Het virus waar zijn dochter aan leed is zeer zeldzaam en komt maar bij drie op de 100.000 mensen voor.

‘Die arrogante Eljero’

Na een wedstrijd wilde Elia direct naar zijn dochter in het ziekenhuis, Perez had echter zijn mening al klaar zonder van de situatie te weten. “Dan weet je dat je naar het ziekenhuis moet en ren je van het veld naar binnen, maar dan loopt Perez je gewoon belachelijk te maken. Hij zei: ‘Die arrogante Eljero, hij is boos omdat hij wissel staat en is gelijk naar binnen gerend’.” Elia sprak vervolgens nooit meer met de analist.

Perez is nooit meer naar hem toegekomen, en dat steekt bij de momenteel 37-jarige Zuid-Hollander. “Hij zei dat, maar hij wist helemaal niet wat er aan de hand was. En excuses aanbieden, dat kunnen ze dan niet. Dat is iets dat me altijd heeft geraakt, hij heeft nooit zijn excuses aangeboden. Afbranden kunnen ze heel goed, maar vervolgens excuses aanbieden, vertikken ze.”

Schandalig van Perez?

  • Absoluut
  • Ach…
302+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie