‘Zware tegenvaller voor Bosz bij PSV’

Foto: ‘Zware tegenvaller voor Bosz bij PSV’

Peter Bosz heeft nog een aantal weken de tijd om zijn aanvallende spelsysteem in het team van PSV te slijten. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen krijgt hij volgens het Eindhovens Dagblad echter met meerdere tegenvallers te maken.

Blessureleed bij PSV

De oefenmeester kan zo goed als zeker namelijk de komende periode niet beschikken over Mauro Júnior, Armando Obispo en Fredrik Oppegard, die allemaal last hebben van een slepende blessure. Waar Obispo en Oppegard in het najaar zullen terugkeren, lijkt het herstel van Mauro nog langer te duren.

De vleugelverdediger raakte de voorbije jaren veelvuldig geblesseerd en moet ook nu weer een lange periode langs de kant toezien hoe zijn teamgenoten presteren. Het is de verwachting dat het Mauro pas laat dit kalenderjaar zal lukken om op het trainingsveld te verschijnen, waardoor Bosz hem voorlopig uit zijn hoofd kan zetten.

Volgens het medium is dit voor de kersverse hoofdtrainer een behoorlijke teleurstelling. Hoewel Mauro verdedigend wellicht niet de sterkste is, verwacht Bosz dat de speler in voetballend opzicht een belangrijke aandeel kan hebben in de toekomstige prestaties van PSV. Hij hoopt dat het kwetsuur van Mauro dan ook sneller verholpen is.

Terugkeer van drietal

Naast het slechte nieuws kreeg Bosz echter ook een aantal positieve berichten. Zo kan hij inmiddels weer beschikken over Luuk de Jong en Noa Lang, die tijdens de aankomende oefenwedstrijden weer inzetbaar zijn. Daarnaast is Guus Til gedeeltelijk aangesloten bij de spelersgroep en hoopt hij snel weer fit te zijn.

Pakt PSV aankomend seizoen de landstitel?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
4748+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie