“Younes is echt een zeldzaam klerelijertje”

Foto: “Younes is echt een zeldzaam klerelijertje”

Mike Verweij is niet verrast door het feit dat Amin Younes betrokken is bij het ontslag van trainer Henk Fraser bij FC Utrecht. Volgens de journalist van De Telegraaf heeft de Duitser nogal een reputatie hoog te houden.

Fraser zou Younes tijdens een training bij de keel hebben gepakt. Uiteindelijk stapte de trainer zelf op. “Niet alleen Henk Fraser is een verliezer, want ook FC Utrecht lijdt eronder”, reageert Verweij in de voetbalpodcast van de krant. “Nu wordt Frans van Seumeren, de grote fan, wordt eigenlijk een keer gestraft voor het aantrekken van spelers op naam. Dat heeft hij bij Bazoer gedaan en bij nog een aantal anderen.”

“Hij vindt het dan geweldig om grote namen te halen. Maar als je drie telefoontjes had gepleegd, dan was je erachter gekomen dat je Amin Younes nooit naar je club moet halen”, vervolgt Verweij. “Younes is gewoon een zeldzaam… ik mag het niet zeggen. Een heleboel mensen vinden het echt een zeldzaam klerelijertje. Hij had ook al problemen met Erik ten Hag bij Ajax, toen hij weigerde in te vallen tegen Heerenveen.”

“Hij slaagt er gewoon in om het bloed onder de nagels van de trainers te halen. Dat Henk Fraser een speler bij de keel pakt… dat is echt niks voor Fraser”, weet de Ajax-watcher. “Ook bij Napoli zorgde hij voor ellende en ging het niet goed. Daarna zorgde hij bij Eintracht Frankfurt voor ellende, en nu heeft hij bij Utrecht weer ellende. Die jongen loopt nu met zijn borst vooruit en kin omhoog lekker interessant te doen, omdat hij de trainer heeft weggekregen.”

Eindigt Utrecht – Feyenoord in een gelijkspel?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Utrecht hem wegsturen?

  • Ja
  • Nee
1111+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie