Wijndal deelt Noa Lang-anekdote: “Kon geen kant op”

Foto: Wijndal deelt Noa Lang-anekdote: “Kon geen kant op”

Owen Wijndal heeft zich positief uitgelaten over PSV ‘er Noa Lang. De linksback, onder contract staand bij Ajax, maar momenteel verhuurd aan Royal Antwerp, beleefde zowel binnen- als buiten de lijnen de nodige avonturen met de vleugelspeler. Dat leverde volgens Wijndal mooie avonturen op.

Rappen met Noa Lang

In de rubriek Not so frequently asked questions vertelt Wijndal aan interviewer Dave Peters dat hij erg van muziek houdt en veel zingt. “Meestal iets R&B-achtigs of Nederlandstalige hiphop, daar hou ik wel van. Als ik geen voetballer was geworden, zou ik nu misschien een artiest zijn.” Vervolgens wordt hem gevraag naar het nummer van Lang. “En die song van Noa Lang? Die is wel grappig.”

Op avontuur met Lang

Wijndal stelt dat hij een van de eersten was die van het bestaan van ‘7K Op je Feestje’ wist. “Dat is echt al jaren geleden. Dat het zo groot zou worden, had niemand verwacht.” De verdediger noemt Lang een ‘hele lieve jongen’. “Mooie avonturen hebben we samen beleefd.” Vervolgens geeft Wijndal een voorbeeld toen hij nog samenspeelde met Lang in Oranje Onder-16. “Het was midden in de nacht. Iedereen moest al slapen want de volgende dag stond er een wedstrijd op het programma. Zaten we ineens achter elkaar aan te rennen in de gang. Had de ene waarschijnlijk weer iets vervelends met de andere gedaan. Wel lachen natuurlijk. Ik probeerde hem te pakken. Tot de bondscoach plots voor mijn neus stond: Wat zijn jullie hier – verdomme – allemaal aan het doen? Kregen we daar ook nog gezeik mee, ik iets meer dan Noa, herinner ik me. Omdat ik geen kant op kon. Die Lang, die sprintte gewoon nog een stukkie door.”

Wijndal looft Ajacied: ‘Een van beste voetballers waarmee ik heb gespeeld’

Verwacht jij dat Wijndal nog eens in Oranje komt?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
155+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie