Voorspelling eindfase Groep F: Georgië maakt het spannend en gelijkspel bij Turkije – Tsjechië

Foto: Voorspelling eindfase Groep F: Georgië maakt het spannend en gelijkspel bij Turkije – Tsjechië

De strijd om een plek in de achtste finales van het EK nadert zijn ontknoping in Groep F. Op woensdagavond om 21.00 uur staan namelijk de laatste twee groepsduels op het programma. Portugal is al verzekerd van groepswinst, maar voor Turkije, Georgië en Tsjechie zijn de belangen gigantisch. Lees snel verder voor onze voorspellingen en wedtips voor deze EK-krakers!

VELTINS-Arena

EURO Grp. F

26 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 26 juni 2024 21:26.

Portugal topfavoriet tegen Georgië

Zoals verwacht voorspellen de bookmakers een overwinning voor Portugal in Gelsenkirchen. Dat is niet gek, want eerder gingen ook Tsjechië en Turkije al voor de Portugese bijl. EK-debutant Georgië staat pas op één punt en wacht nog steeds op zijn eerste overwinning op een groot toernooi. Toch liggen er wel degelijk kansen voor Georgië om woensdagavond te stunten. Portugal is immers al door naar de volgende ronde en zal daarom waarschijnlijk diverse sleutelspelers sparen voor de knockout-fase van het EK.

Speler om op te letten en wedden: Georges Mikautadze

Dat Portugal over een beter elftal beschikt dan Georgië staat natuurlijk buiten kijf. De Portugezen zullen in deze laatste groepswedstrijd echter hun krachten willen sparen. Daar zou Georges Mikautadze wel eens van kunnen profiteren. De spits was in de eerste twee EK-duels al trefzeker en blaakt momenteel van het zelfvertrouwen.

Georges Mikautadze scoort

Voorspelling Georgië – Portugal

De bookmakers voorspellen dat Portugal ook zijn derde groepswedstrijd makkelijk zal gaan winnen. Wij denken daar echter anders over, want de Zuid-Europeanen zijn al door en zullen waarschijnlijk met een B-elftal aan de aftrap verschijnen. Bovendien stond Georgië zowel tegen Turkije als Tsjechie wel degelijk zijn mannetje. De weddenschap Georgië Asian Handicap +1.25 voor een odd van 1.97 bij BetMGM pakken wij daarom graag mee.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de eindfase van Groep F.

BetMGM
1.97
Georgië Asian Handicap +1.25

Volksparkstadion

EURO Grp. F

26 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 26 juni 2024 21:20.

Tsjechië nipt favoriet tegen Turkije

Kijkend naar de 1×2-odds zien de bookmakers Tsjechië woensdagavond als licht favoriet tegen Turkije. Dat komt waarschijnlijk omdat de Tsjechen na twee groepsduels pas één punt hebben en woensdagavond daarom per se moeten winnen om hun EK-droom levend te houden. Turkije vergaarde al drie punten en heeft daarom aan een gelijkspel al genoeg om de tweede plaats in Groep F definitief te bezegelen. Zelfs bij een nederlaag maken zij als een van de beste nummers drie nog steeds kans op een plek in de achtste finales, al moeten zij dan wel hopen dat een Georgische stunt tegen Portugal uitblijft.

🇨🇿 Vs 🇹🇷: Gelijkspel bij rust

Wij verwachten dat deze wedstrijd wat langzaam op gang zal komen. Voor Tsjechië is deze wedstrijd eigenlijk een soort finale, dus het land zal waarschijnlijk voorzichtig beginnen. Turkije weet dat het genoeg heeft aan een punt en zal eveneens weinig risico’s willen nemen. De kans dat beide landen elkaar bij het rustsignaal nog in evenwicht houden, is daarom in onze ogen behoorlijk groot.

Gelijkspel bij rust

Voorspelling Turkije – Tsjechië

Tsjechië moet winnen en zal daarom het initiatief nemen. Turkije heeft voldoende aan een gelijkspel en zal waarschijnlijk de tegenstander laten komen en loeren op de omschakeling. De Tsjechen zullen zeker naarmate de tijd wegtikt flink op de Turkse deur bonken, maar wij voorspellen dat Turkije uiteindelijk wel stand zal houden. Onze belangrijkste wedtip is daarom een gelijkspel, voor een odd van 3.50 bij BetBMGM.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de eindfase van Groep F.

BetMGM
3.50
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie