Veronica Offside ziet Ajacied opleven: “Omdat hij vol vlinders zit”

Foto: Veronica Offside ziet Ajacied opleven: “Omdat hij vol vlinders zit”

Kenneth Taylor speelde zaterdag tegen Vitesse een sterke wedstrijd. De middenvelder scoorde in de met 5-0 gewonnen wedstrijd en was ook nog eenmaal aangever. Na een wat mindere periode lijkt de Ajacied langzamerhand uit het dal te klimmen. De analisten van Veronica Offside denken dat de prille relatie van Taylor met influencer Jade Anna van Vliet daarin een rol speelt.

Vlammende Taylor

De vriendin van Taylor was zaterdag aandachtig toeschouwer bij het duel tussen Ajax en Vitesse. “Leuk. Misschien speelt hij daarom wel zo goed, omdat hij vol vlinders zit”, grapte Andy van der Meijde aan tafel bij het praatprogramma. “Dat kan zeker”, bevestigde Wesley Sneijder. “Die jongen heeft misschien een goed gevoel, gaat met plezier naar de club en weet ook dat hij fijn thuiskomt. Daar kan je van gaan vlammen, ja.”

De recordinternational van Oranje kreeg vervolgens de vraag van presentator Wilfred Genee of hij de situatie erkent vanuit zijn eigen profcarrière. “Het hoeft niet steeds op mij betrokken te worden! Maar jij gaat toch ook lekker naar je werk als alles goed gaat thuis?”, antwoorde Sneijder vervolgens retorisch om vervolgens toch toe te geven: “Ik kan me uit mijn carrière wel herinneren dat het zo ging. Denk aan het WK 2010. Zo gaat het bij iedereen hoor.” Daar kon ook Van der Meijde zich in vinden. “Natuurlijk. Je krijgt meer energie enzo. Je voelt je positief.”

Brobbey beter dan Akpom

Wim Kieft stelde aan tafel dat Ajax progressie boekt. “Ze gaan nu wel meer naar een vast elftal toe. De enige die nog ontbrak, waren Sutalo en Brobbey. Akpom is een leuke pinchhitter, maar met Brobbey kun je veel beter doorspelen. Dat kan met deze jongen niet. Leuk om achter de hand te hebben, maar dat is natuurlijk geen basisspeler voor Ajax.”

Welke spits is volgens jou beter?

  • Brobbey
  • Akpom
228+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie