Vader van emotionele Bas Kuipers overleden

Foto: Vader van emotionele Bas Kuipers overleden

De vader van Bas Kuipers, aanvoerder van Go Ahead Eagles, is overleden. De familie heeft het overlijden maandag bekendgemaakt.

Kuipers bezorgde zaterdagavond veel tv-kijkers kippenvel met een interview na het duel met sc Heerenveen. Aan ESPN vertelde hij: “Het is een pittige week geweest. Mijn vader heeft afgelopen woensdag twee hersenbloedingen gehad, waarvan de laatste hem fataal is geworden. Zijn lichaam is er nog wel, maar de hersenen doen het niet meer en de doktoren kunnen niets meer voor hem doen.”

Maandagmiddag maakte ruimtevaarder André Kuipers, de oom van Bas, bekend dat zijn broer is overleden. “Na heftige dagen afscheid moeten nemen van mijn jongere broer Peter. Zijn hersenen hielden er mee op, maar hij leeft voort in het hoofd van velen”, zo schreef hij op Twitter.

Kuipers besloot ondanks de trieste privé-situatie in actie te komen voor Go Ahead Eagles. Met zijn optreden en reactie na afloop dwong hij veel respect af.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie