Treurig bericht: Fiorentina-directeur overleden na hartstilstand

Foto: Treurig bericht: Fiorentina-directeur overleden na hartstilstand

Giuseppe Barone, de 57-jarige algemeen directeur van Fiorentina, is overleden in het ziekenhuis. Hij kreeg een hartaanval vlak voor de wedstrijd tegen Atalanta Bergamo afgelopen zondag.

Fiorentina-directeur Barone overleden

Vlak voor de wedstrijd tussen Fiorentina en Atalanta kreeg Barone een hartaanval, waarbij enkele spelers van de club uit Florence aanwezig zouden zijn geweest. Vanwege de onmogelijkheid van deze spelers om te spelen, werd het duel met Atalanta uitgesteld. Op zondagavond werd al bekend dat Barone in kritieke toestand in een ziekenhuis in Milaan lag, maar op dinsdag is hij officieel overleden.

De Italiaanse club rouwt om het ontvallen van hun geliefde algemeen directeur. “Hij was een boegbeeld, een persoon die de recente geschiedenis van de club heeft getekend en die nooit vergeten zal worden. Heel de club stuurt de vrouw, kinderen en de gehele familie van Barone hartverwarmenden condoleances. Dit is een verschrikkelijk verlies voor de nabestaanden en voor de club”, valt te lezen in het statement van de club.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie