‘Toptransfer voor Jorrel Hato’

Foto: ‘Toptransfer voor Jorrel Hato’

Jorrel Hato kan komende zomer mogelijk de overstap maken naar de Premier League. De talentvolle verdediger van Ajax zou nadrukkelijk in beeld zijn bij Arsenal. The Gunners zien in de linkspoot de mogelijke opvolger van Oleksandr Zinchenko.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Arsenal richt pijlen op Hato

Volgens Arsenal-kenner Charless Watts houdt de Londense topclub de verrichtingen van Hato nauwlettend in de gaten. De linkspoot staat naar verluidt op de shortlist om Zinchenko te vervangen. De Oekraïner draait een minder seizoen in Londen, waardoor Arsenal speurt naar een mogelijke vervanger. Hato verlengde onlangs zijn contract nog bij Ajax tot medio 2028, waardoor de Amsterdammers in ieder geval de absolute hoofdprijs kunnen vragen.

Een transfer naar Arsenal zou wel een volgende stap kunnen betekenen voor de verdediger, want in de documentaire Jong Oranje: All Access verklaart Hato, die ook nog ruimte voor verbetering ziet, in ieder geval de top te willen bereiken. “Het is niet alsof ik nu de beste verdediger ben, maar dat is wel wat ik uiteindelijk wil worden. Alle kennis en kwaliteiten die ik nu heb, moeten allemaal nog naar een hoger niveau, om uiteindelijk in de top van de top te spelen.”

Michael Reiziger over Jorrel Hato: ‘Fantastische jongen’

De bondscoach van Jong Oranje, Michael Reiziger, is erg enthousiast over Hato. “Jorrel is een fantastische jongen. Hij is leergierig. Dat moet ook wel als je zo jong bent en alle wedstrijden in het eerste elftal van Ajax speelt. Hij heeft de band ook al een paar keer gedragen bij zijn club, dus over het algemeen zijn het goede seinen.”

Moet Hato naar Arsenal gaan?

  • Dat zou een mooie club voor hem zijn
  • Nee, lekker bij Ajax blijven
846+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie