The Telegraph heeft nieuws over Giménez en Tottenham

Foto: The Telegraph heeft nieuws over Giménez en Tottenham

De doorgaans goed ingevoerde journalist Paul O’Keefe meldde deze maand al dat Tottenham Hotspur serieuze belangstelling heeft voor Santiago Giménez, die het spitsenprobleem in Londen – dat ontstond door het vertrek van Harry Kane naar Bayern München – op zou moeten gaan lossen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Dure wintertransfer nagenoeg onhaalbaar voor Londenaren

Tottenham kampt echter met een probleem: er is geen (financiële) ruimte voor de Mexicaan van Feyenoord zolang Richarlison nog onder contract staat bij de club. En dus lijken The Spurs in januari sowieso nog niet toe te kunnen gaan slaan voor Giménez. Meer voor de hand ligt een poging om Santi pas ná dit seizoen weg te kapen uit De Kuip. Hetgeen zou nog wel kunnen veranderen als Richarlison in januari al een nieuwe club vindt; de Braziliaan wordt gelinkt aan diverse steenrijke clubs uit Saudi-Arabië. Toch ligt dat niet in de lijn der verwachtingen.

Nog niet concreet

1908.nl voegt er nog aan toe: “Tottenham is vooralsnog niet concreet geworden voor Santiago Gimenez en heeft dus ook geen formele toenadering gezocht met Feyenoord.” Feyenoord investeerde afgelopen zomer 6 miljoen euro in Giménez, achteraf een koopje. In de eerste helft van het vorige seizoen was hij voornamelijk bankzitter, maar na de winterstop wist hij zich definitief in het team van trainer Arne Slot te vechten. De Mexicaan maakte in het eerste halfjaar van 2023 al een sterke indruk en heeft in de afgelopen maanden zijn prestaties verder opgeschroefd. In 22 wedstrijden in alle competities wist hij twintig keer het doel te vinden: achttien keer in de Eredivisie en tweemaal in de Champions League.

Maakt Giménez het seizoen af bij Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
633+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie