Teun Koopmeiners geeft 1,8 miljoen uit

Foto: Teun Koopmeiners geeft 1,8 miljoen uit

Het gaat Teun Koopmeiners flink voor de wind: de middenvelder heeft een geweldig seizoen achter de rug bij Atalanta Bergamo (met onder andere winst van de Europa League) en maakt zich nu op voor het Europees kampioenschap met het Nederlands elftal. Tussendoor heeft hij echter genoeg tijd om met geld te strooien, getuige zijn aankoop van 1,8 miljoen euro.

Teun Koopmeiners tikt bijzondere villa op de kop

Volgens de website Bekende Buren heeft de voormalige AZ-aanvoerder liefst 1.825.000 euro neergeteld voor een ‘bekende’ villa in Alkmaar. Het optrekje wordt ‘bijzonder’ genoemd: “Bijzonder omdat deze villa een van de eersten in Nederland zou zijn die van beton werd gebouwd. Dan hebben we het over begin 1900. De villa is in Alkmaar, waar Teun meerdere huizen bezit, en staat bekend als ‘Villa Rosmade’. Koopmeiners nieuwe huis is een gemeentelijk monument.

“De voetballer kocht dit bijzondere optrekje voor een koopsom van 1.825.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van twee miljoen euro”, aldus het bovengenoemde medium. “Het heeft een woonoppervlakte van 304 vierkante meter en telt in totaal acht kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers.”

Het is dus de vraag of de middenvelder óóit zijn intrek neemt in ‘Villa Rosmade’. Koopmeiners bezit immers meer onroerend goed in Alkmaar en lijkt dat vooral te gebruiken om mee te speculeren. Ook iemand als Cody Gakpo heeft daar een handje van, al zijn zijn huurders niet al te blij met de buitenspeler van Liverpool. “Dode muizen op de overloop en op de binnenplaats. Een vervuild trappenhuis en gaten in plafonds en muren in zeker drie van de elf appartementen. Beschimmelde badkamermuren in de kelder en losliggende kabels.”

Beelden van Koopmeiners nieuwe optrekje zijn hier te vinden.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Mooie villa?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
203+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie