‘Ratten en schimmel door Cody Gakpo’

Foto: ‘Ratten en schimmel door Cody Gakpo’

Cody Gakpo staat natuurlijk vooral bekend als voetballer van Liverpool, maar hij is óók pandjesbaas. De aanvaller van The Reds en het Nederlands elftal bezit een pand aan de Sint Cornelisstraat in Roermond, maar de bewoners van dat optrekje zijn niet zo blij met de voormalige PSV-sterspeler. Verpest die hun levens?

‘Cody Gakpo verhuurt pand met ratten en schimmel’

Dat gaat misschien wat ver, maar Gakpo is wél eindverantwoordelijk. Huurbaas Stefan Stals van Elevate Finance uit Weert beheert het pand echter namens de buitenspeler. De Telegraaf weet: “Dode muizen op de overloop en op de binnenplaats. Een vervuild trappenhuis en gaten in plafonds en muren in zeker drie van de elf appartementen. Beschimmelde badkamermuren in de kelder en losliggende kabels; het pand aan de Sint Cornelisstraat is ernstig verwaarloosd. Sinds januari van dit jaar is het stadspand uit 1960 eigendom van Cody Gakpo, Oranje-international en speler van Liverpool FC.”

Volgens Stals is er overigens helemáál geen overlast van ratten of achterstallig onderhoud: “Er was overlast van muizen. Die hebben we laten verdelgen. De onderhoudstoestand van het pand is goed.” De vraag is of Gakpo niet eens wat moet investeren in zijn optrekje…

Ziek

De krant haakt daar weer op in: “Ondertussen klagen bewoners Patrick Vestjens, Tamara van Cruchten, Dewi Kouwenberg en Ricardo Silva al maanden bij hun huurbaas over ratten, muizen en ziekmakende schimmels. Van Cruchten (luchtwegen) en Kouwenberg (rug) claimen dat ze ziek zijn geworden in hun appartementen. Vestjens en Van Cruchten wonen in een appartement in de kelder waar nauwelijks daglicht is. Ze durven geen voedsel meer in hun keukenkastjes te bewaren.”

Silva claimt hoogstpersoonlijk een gat in het plafond te hebben gerepareerd: “Daar is een rat door naar beneden in mijn woonkamer gevallen. Ik schrok me dood. Ik zag hem zo lopen, een rat met een lange staart. Dat was zeker geen muis.”

Bizar?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1850+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie