‘Verrassende Oranje-vervanger voor Teun Koopmeiners’

Foto: ‘Verrassende Oranje-vervanger voor Teun Koopmeiners’

Ian Maatsen is de vervanger van de geblesseerde Frenkie de Jong, maar mogelijk moet ook Teun Koopmeiners het EK missen. De middenvelder raakte donderdagavond tijdens de warming-up geblesseerd aan zijn lies en bondscoach Ronald Koeman vertelde ook al voor het ergste te vrezen. Mocht Koopmeiners wegvallen dan moet er mogelijk nog een vervanger opgeroepen worden. Hans Kraaij Junior heeft wel een idee wie dat moet worden.

Kraaij jr. opteert voor Oranje-oproep Jordy Clasie

“Het gekke is, en ik weet niet of ik dat nu al mag zeggen, dat we barstten van de goede middenvelders”, begint Kraaij Jr. in de studio van ESPN over de invulling van het middenveld van Oranje nu er diverse blessuregevallen zijn. “We zaten op een stuk of negen: Wieffer, De Roon, Koopmeiners, Frenkie, Reijnders, Wijnaldum erbij gekomen, Veerman en Schouten. Wat moesten we er allemaal mee en wat moest hij allemaal kiezen? Maar nu zijn er alweer vijf weg.”

“Gravenberch was er al bij gekomen, maar het is niet zo dat jij, ik of iemand anders in dit gebouw zo kan zeggen: misschien moeten we nog even aan deze middenvelder denken”, vervolgt de voetbalverslaggever. Volgens Kraaij jr. moet er nu gekeken worden in een hele andere categorie middenvelders.

Clasie voor Koopmeiners?

Kraaij jr. komt dan ook met een verrassende naam op de proppen. “Jij zegt net, respectvol: misschien moeten we denken aan Clasie denken, als het ook met Koopmeiners slecht is”, waarmee de verslaggever zich richt tot presentator Milan van Dongen. Die kan het niveau aan, maar die heeft eigenlijk al bedankt.” Kraaij jr. is in ieder geval blij dat andere middenvelders zich tegen IJsland hebben laten gelden. “Maar het geluk is vanavond wel dat Veerman en Schouten een goede indruk hebben achtergelaten. Weliswaar tegen IJsland, dat is geen Frankrijk, Spanje, Duitsland of Italië. Maar ze zijn complementair aan elkaar.”

Zou Clasie een goede optie zijn om Koopmeiners te vervangen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
2893+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie