Szczesny met hartklachten gewisseld bij Juventus

Foto: Szczesny met hartklachten gewisseld bij Juventus

Wojciech Szczesny is donderdagavond opgeschrikt door een naar moment. De doelman van Juventus moest tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Sporting Portugal gewisseld worden met hartproblemen en liet vervolgens de tranen vloeien.

Doelman in tranen van het veld

De 32-jarige Szczesny liet zich kort voor het einde van de eerste helft vervangen. Volgens de berichten voelde de doelman een steek in zijn borst, waarna hij meteen medische hulp inschakelde. Hij verliet wel zelfstandig het veld, maar moest onderweg naar de kleedkamer worden getroost door teamgenoten.

Het is nog onduidelijk wat er precies aan de hand is met Szczesny. De Pool keept sinds 2017 voor Juventus, waar hij doelman Gianluigi Buffon opvolgde onder de lat. De oud-keeper van clubs als Arsenal en AS Roma speelde inmiddels meer dan tweehonderd duels voor de Italiaanse club.

Volgens de eerste geluiden had de Juventus-goalie last van ‘zware, versnelde hartkloppingen’. Een hartfilmpje heeft geen verontrustende signalen opgeleverd.

Ook St. Juste valt uit

Overigens haalde ook Jeremiah St. Juste het einde van de wedstrijd niet. De verdediger van Sporting Portugal moest zich eveneens laten vervangen door fysieke problemen. Een domper voor de oud-speler van Feyenoord en sc Heerenveen, die een goed seizoen doormaakt in Lissabon.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie