Süle vreest voor PSV-duo: “Zal een gigantische uitdaging zijn”

Foto: Süle vreest voor PSV-duo: “Zal een gigantische uitdaging zijn”

Niklas Süle kijkt uit naar het Champions League-treffen tussen Borussia Dortmund en PSV. De sterke verdediger lichtte er twee belangrijke spelers van de Eindhovenaren uit, waar hij van onder de indruk is.

Süle noemt De Jong en Tillman als belangrijke PSV’ers

In de clash met de soevereine Eredivisie-koploper treft Süle met Malik Tillman een voormalig ploegmaat. Ze speelden samen bij Bayern München. “We hadden een goede band met elkaar. Hij trainde al op jonge leeftijd met ons mee en speelde ook al een paar keer mee. Malik is een aanstormend talent, met heel veel kwaliteit”, sprak de Duitser vol lof op de eigen clubkanalen.

Goede ontwikkeling

“Natuurlijk was hij nog niet zo ver als nu”, beseft Süle zich. Hij ziet in de Amerikaan een smaakmaker in het miljoenenbal. “Ik ben hem blijven volgen toen hij ging spelen bij Rangers FC. Ik denk dat hij met de stap naar PSV nóg een stap vooruit in zijn ontwikkeling heeft gezet. Als dat dinsdag ook zo blijkt te zijn, dan moeten we hem heel goed in de gaten houden.”

Logischerwijs komt ook Luuk de Jong ter sprake, de directe tegenstander van Süle. De international van Die Mannschaft kent hem goed. “Ik heb al een paar keer tegen hem gespeeld. Ik kan je precies vertellen wat voor spits hij is. Daarom kijk ik er ook echt naar uit om hem weer te treffen: het zal een gigantische uitdaging zijn.”

Vind je Süle een topverdediger?

  • Absoluut
  • Zeker niet…
105+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie