STEMMEN MAAR! Wie was de beste linksbuiten? | SN Team van het Seizoen

Foto: STEMMEN MAAR! Wie was de beste linksbuiten? | SN Team van het Seizoen

Dames en heren en iedereen die SoccerNews zo kort op de voet volgt, het is weer tijd voor het SoccerNews Team van het Seizoen! Elke week keken jullie massaal zaterdagochtend naar ons prachtige SN Team van de Week en uit die 34 teams plus voorselecties is een shortlist gerold van liefst 44 sterspelers uit de Eredivisie. Maar welk elftal is het allerbeste? Jij kan jouw favorieten in het SN Team van het Seizoen 2023-2024 stemmen! Tot slot misschien wel de moeilijkste positie van allemaal: de linksbuiten.

Linksbuiten SN Team van het Seizoen: Igor Paixão, Couhaib Driouech, Osame Sahraoui of Yoann Cathline?

Voor elke positie van het SN Team van het Seizoen hebben we op basis van het SN Team van de Week (x34), statistieken en een flinke dosis subjectiviteit vier spelers geselecteerd. Je kan onderaan dit bericht, maar ook via Instagram, FacebookYouTube en Twitter jouw stem uitbrengen!

Igor Paixão (Feyenoord)

Dit is de moeilijkste positie, maar linksbuiten is ook de mooiste positie van allemaal. Wie kan nu niet genieten van een passievolle linkervleugelflitser. Nou, dan moet je bij Igor Paixão zijn. De Feyenoord-linksbuiten speelt altijd vol passie en lacht wat af. De Braziliaan straalt voetbalplezier uit en dat wil je zien. Wat we nog meer willen zien zijn goals (9) en assists (3), maar vooral lekker ballen. En dat is wat Paixão doet. 3 keer deed hij dat zo goed dat hij zich mocht melden bij het SN Team van de Week. Het mooie aan deze Braziliaan is dat je ziet dat er nog veel meer in zit. We hebben nog niet genoeg van hem gezien. Willen we hem in het SN Team van het Seizoen zien?

Couhaib Driouech (Excelsior)

Met Couhaib Driouech heeft hij een geduchte concurrent. De Excelsior-vleugelflitser is een genot om naar te kijken en dodelijk effectief. Op de valreep schoot hij zichzelf nog even voor het eerst het SN Team van de Week in (week 33). 6 goals en 6 assists, maar vooral hoe hij vrijuit weet te voetballen bij een club als Excelsior leveren hem veel aandacht op. PSV, Feyenoord, iedereen wil Driouech hebben. Wij dus ook, in het SN Team van het Seizoen.

Osame Sahraoui (sc Heerenveen)

Osame Sahraoui was het enige opwindende in een saai sc Heerenveen-seizoen. 8 doelpunten en 4 assists kwamen van zijn voeten en de rappe linksbuiten wil je graag in jouw team hebben. 2 SN Team van de Week-uitverkiezingen en vele voorselecties zorgen ervoor dat hij ook in deze SN Team van het Seizoen-voorselectie zit. Sahraoui is klaar voor een stap hogerop. Waar ligt zijn plafond?

Yoann Cathline (Almere City)

Yoann Cathline is al niet meer in Almere. De Franse linksbuiten werd afgelopen seizoen door Almere City gehuurd van FC Lorient. Een regelrechte voltreffer want Cathline was de opwindendste speler van de ploeg uit Almere. De 21-jarige Cathline dribbelde wat af en scoorde ook nog 4 keer. Ook gaf hij 2 assists. In week 17 werkte hij zich het SN Team van de Week in. Wat opvalt is dat hij een geweldige tackelaar is. Liefst 82,1 procent van zijn tackles slagen. Bijzonder voor een linksbuiten en speler die de hele linkerflank kan bestrijken. Misschien een nieuwe wingback in de maak? De nieuwe Ferland Mendy of Lilian Thuram bijvoorbeeld? Yoann Cathline onthoud die naam. En stem op hem voor het SN Team van het Seizoen, dan kan je dat later aan je kleinkinderen vertellen.

Wie wordt jouw linksbuiten?

  • Paixão
  • Driouech
  • Sahraoui
  • Cathline
297+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie