Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Sparta legt Superboer langdurig vast

Foto: Sparta legt Superboer langdurig vast

Sparta heeft de komst van Camiel Neghli officieel bekendgemaakt via de clubkanalen. De aanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, tekent voor drie jaar bij de Kasteelclub, met een optie voor nog een jaar.

Belangrijke steunpilaar voor De Graafschap

De transfer zat er al aan te komen, maar werd woensdag definitief afgerond door Sparta. De 21-jarige Neghli brak door bij De Graafschap, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep. De aanvaller ontwikkelde zich tot een absolute sterkhouder van De Superboeren en kon afgelopen seizoen goede statistieken overleggen. De buitenspeler annex aanvallende middenvelder maakt elf doelpunten en was ook nog vijfmaal aangever.

De aanvaller was volgens Gerard Nijkamp, technisch directeur van Sparta, al langer in beeld. “Afgelopen seizoen was dat nog makkelijker omdat hij is uitgegroeid tot een vaste waarde in Doetinchem. Met 32 competitiewedstrijden vorig seizoen waarin hij elf keer scoorde en vijf assists gaf als offensieve middenvelder, die ook aan de zijkant uit de voeten kan, is het tijd voor hem op zich op een hoger niveau te presenteren.”

Nijkamp ziet in Neghli veel potentie en heeft hem daarom langdurig vastgelegd. “Sparta wil hem die mogelijkheid bieden en hij zal op zijn beurt de concurrentie aan moeten gaan om zich in het team te spelen. Daar geven we hem de ruimte voor door hem langdurig vast te leggen, zodat hij kan toewerken naar zijn debuut in de Eredivisie.”

Is Neghli een aanwinst voor Sparta?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie