Spaanse media wijzen opvallende Feyenoord-dissonant én uitblinker aan

Foto: Spaanse media wijzen opvallende Feyenoord-dissonant én uitblinker aan

De Spaanse kranten waren woensdag relatief mild in hun oordeel over Feyenoord na de 1-3 overwinning van Atlético Madrid in De Kuip. Daarbij was het heenduel in Madrid nog niet vergeten toen de Rotterdammers wel ijzersterk oogden. Wel zagen de Spaanse media een duidelijke dissonant en uitblinker aan de kant van Feyenoord.

Falende Giménez

“Atlético won wel met een flinke dosis geluk”, schreef AS, waarmee de krant wees op de eigen doelpunten van Lutsharel Geertruida, Santiago Giménez en de wondergoal van Mario Hermoso. “Feyenoord liet zich zien zoals we konden verwachten. Furieus en gedurfd trok de thuisploeg echter ten strijde, als een wesp wiens deksel net van de pot is gehaald. De god van het voetbal stond Atlético bij. De goal van Mario Hermoso kwam echt wat geluk bij kijken.”

Mundo Deportivo zag in Feyenoord-spits Giménez een opvallende dissonant. “Voor Giménez was dit een sleutelwedstrijd. Zoveel grote clubs zitten achter hem aan, waaronder Atlético. Giménez moest aan de verwachtingen in Europa voldoen, en daar slaagde hij niet in.” Wel was de krant te spreken over een andere Feyenoord-aanvaller. “Het eerste gevaar kwam van Minteh, een rommelige Gambiaanse voetballer die veel het duel opzocht.”

Uitblinkende Minteh

Ook MARCA zag de talentvolle Feyenoord-huurling voor het meeste gevaar zorgen. “Minteh wás Feyenoord zo’n beetje. De jonge Gambiaan was overal bij betrokken. Meestal vanaf rechts, soms centraal, hij voegde wat smaak toe aan een ploeg die verder niet mega veel kon laten zien in eigen stadion.”

Was Minteh de beste aan de kant van Feyenoord?

  • Ja, dat vond ik wel
  • Nee, dat vond ik niet
420+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie