Scorende Boscagli kijkt uit naar Dortmund-clash: “Windt ons op”

Foto: Scorende Boscagli kijkt uit naar Dortmund-clash: “Windt ons op”

Olivier Boscagli hielp PSV vrijdag met een doelpunt aan een 2-0 overwinning op Heracles Almelo. De verdediger is dit seizoen één van de drijvende krachten van de Eindhovenaren. Aan het einde van de wedstrijd ging de blik alvast voorzichtig vooruit op de aanstaande Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund.

Boscgali al met hoofd bij Dortmund-clash tijdens duel met Heracles

Heracles gold als het voorafje voor PSV, maar Boscagli erkende op de persconferentie dat hij geen moeite had om zich op te laden voor het competitieduel. “Nee, dat was makkelijk. Uiteraard, Borussia Dortmund zit bij iedereen in zijn hoofd, het windt ons op. Maar deze wedstrijd was net zo belangrijk. Dan kan je niet aan Dortmund denken.”

De Fransman gaf wel eerlijk toe dat de gedachten van de meeste spelers al een beetje afgedwaald waren. “Natuurlijk, niet veel van onze spelers hebben al in deze fase van de Champions League wedstrijden gespeeld. Dus dan zit het een tijd in je hoofd. Eigenlijk al vanaf de loting. Maar de focus kan je niet loslaten. Op tachtig procent tegen Heracles? Dat kan niet. Fouten kunnen we ons niet permitteren.”

De linkspoot zag dat PSV zich in ieder geval niet in Heracles verslikte. “Je moet week in, week uit winnen, als je kampioen wil worden. En saai is het dan niet, want je hebt tachtig procent de bal. Dinsdag wordt dat helemaal anders, dat weten we.” Dan treft Boscagli onder meer oud-ploeggenoot Doneyll Malen. “Ik volg hem, ja. Hopelijk hij ons ook. Ik kijk wel eens wedstrijden van hem, maar contact hebben we niet. Nee. Hij doet het geweldig daar, een mooie tegenstander voor ons.”

Zie jij PSV dinsdag van Dortmund winnen?

  • Ja
  • Nee
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie