Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Premier League-club bemoeit zich met toekomst Minteh’

Foto: ‘Premier League-club bemoeit zich met toekomst Minteh’

Everton heeft het oog laten vallen op Yankuba Minteh. Het is nog onduidelijk waar de toekomst ligt van de Gambiaanse aanvaller. Zijn club Newcastle United verhuurde hem afgelopen seizoen aan Feyenoord.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Everton wil Yankuba Minteh overnemen van Newcastle United

In De Kuip maakte de pas 19-jarige vleugelflitser bij vlagen indruk, en dat heeft de interesse van Everton gewekt meldt de Daily Mail. Het is vooral de vraag wat Newcastle van plan is met de jonge international. Naar verluidt willen The Magpies ver gaan om sensatie Michael Olise over te nemen van Crystal Palace. De Londenaren hopen een bedrag richting de 70 miljoen euro te ontvangen voor de Franse aanvaller, die ook in de belangstelling van Manchester United en Chelsea staat.

Mocht Olise daadwerkelijk naar St. James’ Park komen lijken de kansen voor Minteh wat verder te slinken. Het is zijn droom om in de Premier League te spelen, maar wellicht zal dat bij Everton zijn in plaats van Newcastle. In de berichtgeving lijken The Toffees te hopen op een permanente deal, al maakt manager Sean Dyche zich wel zorgen om de financiële situatie van de club. Afgelopen seizoen kreeg het nog minpunten in de competitie omdat de ploeg uit Liverpool meerdere regels had overtreden.

Gesprekken met Feyenoord

Minteh is volgens Transfermarkt momenteel zo’n 12 miljoen euro waard. Hij ligt nog onder contract tot medio 2028. Feyenoord hoopt de Afrikaan langer te kunnen huren van Newcastle, en opende daarover al gesprekken.

Everton mooie club voor Minteh?

  • Zeker wel
  • Kan hij beter in Rotterdam blijven
520+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie