Prachtige tiki-taka goal in Manchester en hij wordt niet gemaakt door City

De eerste helft van de wedstrijd tussen Manchester City en FC Kopenhagen was allesbehalve saai. Zo werd er in de eerste tien minuten al twee keer gescoord. Beide keren door de grote favoriet, maar vervolgens kwam een aansluitingstreffer van grote schoonheid.

Underdog FC Kopenhagen scoort op fraaie wijze tegen Manchester City

De Denen reisden af naar Engeland met een 3-1 achterstand en zullen zich weinig illusies hebben gemaakt. Binnen tien minuten kwamen Kevin Diks en co ook nog eens met 2-0 achter. De tweede treffer van Julian Álvarez kwam door een stevige blunder van Kamil Grabara. De Poolse doelman liet een voorzet van de Argentijn door zijn handen glippen.

Menigeen zal het telraam erbij hebben gepakt, maar Kopenhagen rechtte knap de rug. En hoe! Na een half uur spelen zette Mohamed Elyounoussi zelf de aanval op en kreeg de bal op prachtige wijze terug van Orri Óskarsson, waarbij de IJslander de hak gebruikte. De doorgelopen Elyounoussi prikte zelf de 2-1 binnen. De bezoekers toonden zich steeds brutaler, maar vlak voor rust viel de 3-1 nog van Erling Haaland.