‘Panathinaikos wil Feyenoorder én Ajacied kopen’

Foto: ‘Panathinaikos wil Feyenoorder én Ajacied kopen’

Het zou zomaar kunnen dat Panathinaikos in januari en/of na het seizoen aan gaat kloppen bij zowel Feyenoord als Ajax. Volgens Griekse media heeft de nationale grootmacht namelijk interesse in Alireza Jahanbakhsh én Victor Jensen.

Jensen wordt tot 31 december aanstaande (de Noorse competitie is reeds afgelopen) verhuurd aan Rosenborg BK, maar heeft bij Ajax geen toekomst. Panathinaikos zou daarom bloed ruiken en wil de 22-jarige middenvelder graag overnemen, weet Sportdog.

Miskoop

In 2017 betaalde Ajax nog bijna vier miljoen euro (!) aan FC Kopenhagen voor Jensen, die destijds bekendstond als een grote belofte. De verwachtingen wist hij echter nooit waar te maken, verder dan twee schamele invalbeurten voor de hoofdmacht kwam het niet. Vorig jaar werd Jensen daarom al verhuurd aan FC Nordsjaelland (Denemarken).

Panathinaikos zou inzetten op huur met optie tot koop, maar het is ook goed mogelijk dat Ajax wel aan een transfervrij vertrek wil meewerken, in ruil voor een doorverkooppercentage. “Ajax heeft hem uitgeleend aan de Noorse club, wat aantoont dat hij daar nog niet klaar is voor het eerste elftal. Maar het zou een goede aankoop zijn als Panathinaikos hem weet te halen”, wordt journalist Stefanos Giotakis geciteerd.

Jensen ligt nog tot medio 2024 vast. Ondertussen hopen de Grieken ook nog altijd op de komst van Jahanbakhsh, over wie momenteel onderhandeld wordt met Feyenoord.

Moet Ajax Jensen gratis laten gaan?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
686+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie