Oud-Vitessenaar uit zorgen: “Hoort niet zo laag te spelen”

Foto: Oud-Vitessenaar uit zorgen: “Hoort niet zo laag te spelen”

Million Manhoef maakte in de afgelopen transferperiode de overstap van Vitesse naar Stoke City, maar is zijn oude club nog niet vergeten. De buitenspelers zegt de Arnhemmers nog altijd op de voet te volgen en houdt hoop dat Vitesse niet gaat degraderen en gewoon blijft voortbestaan.

Voormalig Vitessenaar Manhoef uit zijn zorgen over degradatie en voortbestaan Vitesse

“Vitesse is de club waar ik altijd voor heb gespeeld, daar heb je gevoel bij en die blijf je dus ook volgen”, vertelt Manhoef in gesprek met Voetbal International. “Ik hoop dat ze erin blijven en überhaupt gewoon in leven blijven. Maar dat laatste, daar heb je als spelers geen invloed op.”

Manhoef vertelt tegenover het weekblad nog altijd contact te hebben met oud-ploeggenoten. “Die jongens hebben het er natuurlijk ook over, maar ze moeten zich focussen op de wedstrijden en ervoor zorgen dat ze in ieder geval niet degraderen. En dan zie je het daarna wel.”

De buitenspeler had voorafgaand aan het seizoen al het gevoel dat het weleens niet goed zou kunnen gaan komen. “Maar dat we helemaal onderaan kwamen te staan, dat had ik ook niet zien aankomen. Het is gewoon heel jammer, Vitesse hoort niet zo laag te spelen. Er is nu ook voldoende kwaliteit binnen de selectie om in de middenmoot mee te draaien.” Manhoef blijft in ieder geval op het beste hopen. “Er is nog alles om voor te spelen, maar het wordt natuurlijk wel steeds lastiger. We gaan het zien. Ik wens iedereen bij Vitesse in ieder geval het allerbeste toe.”

Blijft Vitesse in de Eredivisie?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, ze gaan degraderen
117+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie