‘Oud-Feyenoorder Szymanski staat voor droomtransfer’

Foto: ‘Oud-Feyenoorder Szymanski staat voor droomtransfer’

Net als in het kampioensjaar bij Feyenoord, speelt Sebastian Szymanski bij Fenerbahçe de sterren van de hemel. Hij heeft de dubbele cijfers qua doelpunten en assists al bereikt. Dat is in de Europese top niet onopgemerkt gebleven. Clubs uit de Serie A, Bundesliga en Premier League interesseren zich voor de Poolse middenvelder.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Szymanski maakt toptransfer

Onder andere het Turkse Fanatik meldt dat Szymanksi op het wensenlijstje van diverse Europese topclubs staat. De linkspoot geniet speciale belangstelling van Tottenham Hotspur. De Londenaren zouden de Pool komende zomer graag in Londen willen verwelkomen. Voor Tottenham Hotspur is het cruciaal om een plek in de Champions League te veroveren, aangezien dit een aanzienlijke invloed heeft op het transferbudget voor het komende seizoen.

Volgens Turkse bronnen heeft de club uit Noord-Londen behoorlijk wat concurrentie voor Szymanski. AC Milan en Bayer Leverkusen tonen bijvoorbeeld interesse in de dertigvoudig international van Polen, terwijl ook Manchester United en Liverpool hem volgen. Sabah meldt dat Fenerbahçe komende zomer streeft naar een transfersom van 25 miljoen euro voor de diensten van Szymanski. Dit is ruim 15 miljoen euro meer dan wat de Turkse grootmacht afgelopen zomer betaalde aan Dinamo Moskou, nadat Feyenoord besloot om een optie tot koop in zijn huurcontract niet te activeren.

Vanuit Italië wordt verder gemeld dat Napoli geïnteresseerd is in Szymanski. De nummer negen van de Serie A plant komende zomer een grote transfer na de verkoop van topspits Victor Osimhen. Volgens Corriere dello Sport wil Napoli een deel van de opbrengst investeren in Szymanski.

Szymanski past perfect bij Tottenham

  • Denk het wel, ja
  • Ik denk het niet
120+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie