Núñez scoort opnieuw bij grote oefenzege Liverpool

Foto: Núñez scoort opnieuw bij grote oefenzege Liverpool

Liverpool heeft op overtuigende wijze Leicester City verslagen in Singapore. De score in het oefenduel liep op tot 4-0, al speelden de Nederlanders een bijrol.

Liverpool wint met 4-0 van Leicester in Singapore

Net als alle veldspelers kwamen Virgil van Dijk en Cody Gakpo één helft in actie in het Nation Stadium in Kallang. De verdediger stond aan de aftrap, terwijl Gakpo het in de tweede helft mocht laten zien. Het duurde een half uur voordat The Reds de ban konden breken, maar vervolgens ging het snel met de goals. Darwin Núñez schreef de eerste treffer op zijn naam, dat was alweer zijn vierde tijdens drie vriendschappelijke wedstrijden deze voorbereiding.

Ook Salah laat zich gelden

In de acht minuten daarmee vond Liverpool nog twee keer het net. Mohamed Salah was de aangever bij de doelpunten van Bobby Clark en Diogo Jota. In het tweede bedrijf zou de grootmacht daar nog één goal aan toevoegen. In de 64ste minuut sloeg het 17-jarige Schotse talent Ben Doak toe met een kopbal bij de tweede paal. Zo had de Premier League-degradant weinig in de melk te brokkelen en ging het er stevig met 4-0 af.

Later deze week treft Liverpool nog Bayern München, om de voorbereiding vervolgens af te sluiten tegen SV Darmstadt. 13 augustus staat de start van het nieuwe seizoen op het programma met een bezoek aan Chelsea.

Kan Liverpool zich weer mengen in de Engelse titelstrijd?

  • Ja, denk ik wel
  • Nee, dat is te hoog gegrepen
110+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie