Noppert oogst lof: “De eerste die mij feliciteerde”

Foto: Noppert oogst lof: “De eerste die mij feliciteerde”

Micky van der Hart is lovend over zijn collega-doelman Andries Noppert. Laatstgenoemde verloor bij sc Heerenveen zijn basisplaats aan Van der Hart, maar Noppert, die tijdens het WK in Qatar onder de lat stond bij Oranje, gaat daar echter heel professioneel mee om.

Van der Hart spreekt zich lovend uit over Noppert

Tegenover ESPN geeft Van der Hart aan dat de samenwerking tussen hem Noppert uitstekend verloopt. “Andries heeft natuurlijk een tik gehad dat hij niet speelt. Als keeper weet je hoe dat voelt en dat is niet leuk.” Maar de doelman stelt ook dat nou eenmaal zo werkt in de topsport. “Aan de andere kant is het topsport en het is hij of ik. Ik ben heel blij dat ik een kans krijg, maar op persoonlijk vlak is het vervelend voor hem. Hij heeft zoveel meegemaakt in de afgelopen twee jaar. In die zin kan ik me niet voorstellen wat er allemaal op zijn bordje is gekomen.”

Toch voelt Noppert geen enige rancune richting Van der Hart, die dat aangeeft met een voorbeeld na de overwinning Heerenveen op Ajax. “Andries was na afloop een van de eerste die mij feliciteerde.” Volgens Van der Hart beschikt Noppert dan ook over een uitstekende mentaliteit. “Dat spreekt boekdelen van hoe hij als persoon in elkaar zit. Onze samenwerking en de sfeer onderling is goed. Tuurlijk zal hij balen en af en toe teleurgesteld zijn, maar daar merk ik heel weinig van.”

Verwacht jij dat Noppert op termijn weer eerste doelman wordt van Heerenveen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
727+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie