Noa Vahle onthult favoriete gesprekpartners: “Echt een mooie gozer”

Foto: Noa Vahle onthult favoriete gesprekpartners: “Echt een mooie gozer”

Noah Vahle is inmiddels een bekend gezicht langs de lijn tijdens de duels van onder andere Oranje en de Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs. De pas 23-jarige Vahle ontving recentelijk zelfs de Televizier-Ring Talent van het Jaar. In een uitgebreid interview met Voetbal International vertelt de verslaggeefster welke voetballer ze graag voor de microfoon heeft.

Toffe gozer Brobbey

Vahle zegt in gesprek met het weekblad te kunnen genieten van Ajax-spits Brian Brobbey. “Ik vind dat echt een mooie gozer. Geweldig hoe hij die interviews doet. Bij die stiltes die hij soms laat vallen, denk ik weleens: Doe je dat nou expres? Of probeer je me nou uit te lokken? Ik denk dat hij een humor heeft die niet heel veel mensen begrijpen.”

De talentvolle verslaggeefster zegt daar echt van te kunnen genieten. ” Je kunt zes vragen stellen en bij de laatste gaat hij opeens lachen. Ik weet niet of we dezelfde humor hebben. Soms kijk ik hem tijdens een vraag heel leuk aan en dan blijft hij staan met een gezicht van: Dit interesseert mij niet. En de andere keer is het heel leuk… Geen peil op te trekken.”

Genoten van Van Gaal

Ook gesprekken met Louis van Gaal kan Vahle wel bekoren. “Daar heb ik zo van genoten tijdens het WK in Qatar. Hij deed heel leuk tegenover mij, maar hij vroeg ook weleens: “Heb je mijn boek niet gelezen?” Uiteindelijk heb ik ’m na het WK gelezen. Hij zal hem zelf wel gelezen hebben in ieder geval, haha! Maar of ik echt een klik met Van Gaal had? Dat klinkt zo overdreven. Ik denk dat niemand dat weet. Je weet het nooit met hem. En dat maakt hem zo leuk en onvoorspelbaar.”

Maar ook andere Oranje-internationals vindt Vahle leuk om voor de camera te hebben. “Maar ook jongens als Quilindschy Hartman en Joey Veerman zijn tof, daar heb ik een goede klik mee. Wout Weghorst ook. Iedereen heeft een mening over Wout. Maar ik kan een speler zoals Weghorst juist heel erg waarderen. Ik vind het echt mooi dat hij het niet van zijn aangeboren talent heeft moeten hebben. Zoals Messi. Wout heeft er gewoon keihard voor gewerkt. Hij haalt het maximale uit zijn carrière.”

Is Vahle een goede verslaggever?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
921+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie