Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Nijmeegse druiven zijn zuur na Go Ahead-comeback

Foto: Nijmeegse druiven zijn zuur na Go Ahead-comeback

Go Ahead Eagles heeft op donderdagavond weten te winnen van NEC Nijmegen in de halve finale van de play-offs om het laatste Europese tickets. Lang zag het er daar niet naar uit, maar de in slotfase van de wedstrijd in het Goffertstadion kreeg de ploeg van trainer René Hake opeens de geest.

Go Ahead Eagles stunt tegen NEC

De tegenhanger van Hake, Rogier Meijer, was vandaag niet van de partij in Nijmegen, wat natuurlijk te maken had met zijn schorsing. Patrick Greveraars nam de honneurs waar en hij zag zijn team al snel in de verdrukking komen. Go Ahead creëerde nogal wat kansen, vooral via het Deense tandem Jakob Breum en Søren Tengstedt, maar telkens weer stond doelman Jasper Cillessen goed op te letten.

En als de keeper dan toch geklopt werd, dan werd hij geholpen door het aluminium. Twee keer werd de lat namelijk geraakt: één keer door Tengstedt en (na rust) één keer door Joris Kramer.

Daarom kwam de 1-0 voor de thuisploeg ook wel een beetje uit de lucht vallen, maar hij telde wel gewoon: Rober González gaf voor en de kleine Kodai Sano kopte binnen. Toch werd er dus niet gewonnen door NEC, want de Eagles gingen door met aanvallen en werden beloond voor hun offensieve speelwijze.

Bij de 1-1 van Finn Stokkers kwam het nodige geluk kijken, waar Cillessen zich niet onbetuigd liet bij de 1-2 van Philippe Rommens. Zijn vrije trap ging namelijk aan alles en iedereen voorbij en de voormalige Oranje-doelman stond erbij en keek ernaar.

Scoreverloop: 1-0 (57′) K. Sano, 1-1 (77′) F. Stokkers, 1-2 (86′) P. Rommens

Terechte uitslag?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
83+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie