‘Nieuwe geïnteresseerde in Gravenberch’

Foto: ‘Nieuwe geïnteresseerde in Gravenberch’

Ryan Gravenberch vertrok afgelopen zomer van München naar Liverpool. In Engeland heeft hij niet genoeg indruk kunnen maken op Jürgen Klopp en de fans van de ploeg. De 21-jarige middenvelder speelt nauwelijks en lijkt in de zomer alweer te mogen vertrekken. Galatasaray heeft interesse in de middenvelder en zou hem over willen nemen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Galatasaray ziet Gravenberch wel zitten

Gravenberch brak op zeer jonge leeftijd door bij Ajax. In 2022 vertrok hij uit Amsterdam en maakte hij de stap naar Bayern München. Dit bleek een iets te grote stap te zijn aangezien de jonge Nederlander nauwelijks speeltijd kreeg. In de zomer koos hij eieren voor zijn geld en vertrok hij alweer uit München. Liverpool betaalde 40 miljoen euro voor Gravenberch, maar ook hier is het er nog niet uitgekomen. De middenvelder speelde een aantal goede wedstrijden, maar kon dit niet doorzetten in meer speeltijd. Na één seizoen in Liverpool lijkt hij alweer te mogen vertrekken. Volgens Fotomac, een Turkse nieuwssite, heeft Galatasaray interesse in Gravenberch.

Afgelopen zomer had de club ook al interesse in de diensten van de middenvelder. Galatasaray was van plan om hem een seizoen te huren, met een koopoptie van 25 miljoen. Uiteindelijk bood Liverpool veel meer geld en vertrok de Nederlander niet naar Istanbul, maar naar Liverpool. De Turkse club is hem dus niet uit het oog verloren en wil hem alsnog aantrekken. Met zijn leeftijd, 21 jaar, is Gravenberch een interessant doelwit. Op het moment dat hij een seizoen lang zijn potentie laat zien in de Turkse competitie zullen er weer genoeg clubs voor hem aankloppen.

Juiste stap voor Gravenberch?

  • Ja, hij moet gewoon weer ergens wekelijks spelen
  • Nee, dit is niet de juiste stap
709+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie