NEC verslaat Eredivisie-hoogvliegers en verlengt met steunpilaar

Foto: NEC verslaat Eredivisie-hoogvliegers en verlengt met steunpilaar

Ondanks interesse van onder meer FC Twente en FC Utrecht is NEC erin geslaagd het contract met Bart van Rooij te verlengen. Vandaag signeerde de rechtsback voor twee jaar extra: zijn aflopende verbintenis is tot medio 2025 verlengd.

NEC en Bart van Rooij langer met elkaar door

Lange tijd leek het erop dat Van Rooij (21) voor een stap hogerop zou gaan kiezen komende zomer, maar NEC heeft het eigen jeugdexponent toch weten te overtuigen. “Het heeft een tijd geduurd, maar we hebben alles transparant kunnen bespreken met Bart. Spelers met deze kwaliteit en potentie zijn gevraagd in de markt en daarom was het voor Bart soms een achtbaan om tot een besluit te komen”, reageert directeur Carlos Aalbers op de clubwebsite.

“In alle gesprekken kwam telkens terug dat hij het ook belangrijk vond dat hij iets voor NEC en het publiek terug wilde doen door de club niet transfervrij te verlaten. Dan ben je met recht een clubman. We zijn ontzettend blij dat Bart en zijn management voor een langer verblijf in Nijmegen hebben gekozen”, vervolgt Aalbers.

Reactie Van Rooij

Van Rooij zelf: “Na goede gesprekken met de club ben ik ervan overtuigd dat bij NEC blijven de juiste keuze is voor mijn ontwikkeling. Ik heb er geen geheim van gemaakt dat ik verschillende opties heb overwogen, evenals ik altijd heb aangegeven dat NEC. mijn club is. Ik heb de promotie naar de Eredivisie meegemaakt en de komende seizoenen wil ik samen verder groeien.”

Volgende targets

NEC is nog in gesprek met collega-verdedigers Souffian El Karouani en Ivan Marquez over contractverlenging, waar hun huidige verbintenissen ook aflopen na dit seizoen.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie