‘Mohamed Ihattaren in gesprek over terugkeer’

Foto: ‘Mohamed Ihattaren in gesprek over terugkeer’

Mohamed Ihattaren is nu al een tijdje voetballer af, maar het voormalige supertalent wil binnenkort wel zijn rentree maken. In de podcast Done Deal van Voetbalprimeur wordt onthuld dat de oud-speler van PSV en Ajax momenteel in gesprek is met het Tsjechische Slavia Praag.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Is Mohamed Ihattaren op weg naar Slavia Praag?

Journalist Dennie van Laar weet daarnaast dat er onlangs ook sprake was van een mogelijke terugkeer op de Eredivisie-velden. Ihattaren zou namelijk in gesprek geweest zijn met Almere City FC over een mogelijke terugkeer in het profvoetbal. Op 12 november werd het ‘enfant terrible’ al gespot op de tribune van het Yanmar Stadion, bij de wedstrijd tussen de promovendus en Ajax (2-2).

In de podcast wordt geen duidelijkheid gegeven over de vraag waarom de onderhandelingen tussen Ihattaren en Almere City stuk zijn gelopen. Wél weet Van Laar dat de mensen rondom de ‘verdwenen’ voetballer Ihattaren langzaamaan weer aan het voetballen willen krijgen. En daarom zou er nu gesproken worden met Slavia Praag. Al is het natuurlijk de vraag hoe concreet dat precies is.

“Je bent een probleemspeler”

Ihattaren leek immers al eerder zijn rentree te gaan maken, bij het Turkse Samsunspor. Op het allerlaatste moment kwam er een kink in de kabel, waarna de voorzitter van de bewuste club, Yüksel Yildirim, met modder gooide: “We hadden een akkoord bereikt met Ihattaren. Hij zou in de eerste seizoenshelft per wedstrijd betaald krijgen, omdat hij niet fit was. Hij accepteerde het aanbod en onze fans verwelkomden hem toen hij arriveerde, maar ineens begon zijn manager zich er in te mengen.”

“Hij zei dat ze het contract nog niet hadden getekend en dat ze toch maandelijks salaris wilden hebben”, vervolgde de desbetreffende preses. “Ze eisten ook een groot deel van de transfersom als Ihattaren in de toekomst verkocht zou worden. Dat accepteerden we niet. Ik zei: je bent een probleemspeler, waarom zouden we je betalen als je niet speelt?”

Wordt het ooit nog wat met Ihattaren?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
3184+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie