Meijer hakt knoop door over bekerkeeper NEC en geeft update over Proper

Foto: Meijer hakt knoop door over bekerkeeper NEC en geeft update over Proper

NEC hoopt zich dinsdag ten koste van SC Cambuur te kunnen plaatsen voor de finale om de KNVB Beker. Dat gaan de Nijmegenaren doen met Jasper Cillessen onder de lat. De 21-jarige Robin Roefs keepte voorheen de bekerwedstrijden moet daardoor genoegen nemen met een reserverol. NEC-trainer Rogier Meijer is van mening dat de eerste keeper op doel moet staan nu een bekerfinale gehaald kan worden.

Meijer kiest voor Cillessen en heeft slecht nieuws over Proper

Cillessen maakte afgelopen weekend een goede indruk tegen Sparta in de 2-0 overwinning van NEC, maar wist nog niet of hij dinsdag ook onder de lat zou staan. Roefs keepte de bekerwedstrijden, maar moet nu plaats maken. Daar heeft de 21-jarige doelman wel begrip voor. “Ik zal me erbij neerleggen als de trainer niet voor mij kiest. Als hij dat wel doet, dan hoop ik er op 21 april ook bij te zijn in de bekerfinale. Ik merk in mijn omgeving dat het al veel gaat over die wedstrijd. Het is alleen nog niks tastbaars. We staan pas in de halve finale, we hebben nog niks”, liet de doelman ontvallen tegenover Voetbal International.

Meijer had op de persconferentie in aanloop naar het bekerduel wel slecht nieuws te melden over Dirk Proper. De middenvelder scoorde zaterdag nog tegen Sparta, maar moest vlak voor tijd het veld verlaten met een blessure. Die blijkt de 22-jarige middenvelder nu parten te spelen. Ook het competitieduel met FC Volendam van aanstaande vrijdag komt nog te vroeg voor Proper.

Gaat NEC naar de finale?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
332+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie