‘Martínez maakt move naar Europese top’

Foto: ‘Martínez maakt move naar Europese top’

Vorig seizoen zat Internazionale nog in de luxepositie dat het met André Onana en Samir Handanovic ook twee topkeepers kon beschikken. Inmiddels zijn beide sluitposten vertrokken bij de Champions League-finalist, die hard op zoek is naar vervanging.

Inter zoekt naar vervanger voor Onana

Het contract van de oude vos Handanovic liep deze zomer af, terwijl Onana recent voor vele miljoenen verkaste naar Manchester United. De zoektocht naar een vervanger leidde de clubleiding eerst naar de Bundesliga, waar ze Yann Sommer wilden weghalen bij Bayern München. De onderhandelingen met de Zwitser zouden echter stroef verlopen, waardoor Inter naar andere opties kijkt. Met David de Gea viel er een bijzondere naam: de Spanjaard zou de omgekeerde weg kunnen bewandelen

Wereldkampioen op de radar

De Argentijnse journalist Gaston Edul koopt nu met de volgende optie: Emiliano Martinez weghalen bij Aston Villa. Inter zou volgens Edul al een bod uitgebracht hebben van vijftien miljoen euro. Voor de Premier League-club was dit echter niet voldoende. De Nerazzurri bereidt nu vermoedelijk een hoger bod voor op Martinez, die een van de sterkhouders is bij de formatie van manager Unai Emery. Het ambitieuze Villa wil de Zuid-Amerikaan niet zo maar kwijt en zal niet snel tevreden zijn. Naar verluidt is de 30-jarige Martínez zo’n 28 miljoen euro waard.

Martinez vergaarde vooral faam door zijn rol op het afgelopen WK in Qatar. De doelman had met belangrijke reddingen een groot aandeel in de wereldtitel, en viel ook op met zijn excentrieke gedrag. Zo maakte hij onder meer Kylian Mbappé meermaals belachelijk, die in de finale met Frankrijk aan het kortste eind trok.

Logisch dat Inter bij Martínez uitkomt?

  • Ja, is toch een topkeeper
  • Nee, niet doen!
238+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie